TraditiiBio este piata romaneasca online

11049575 1702881606606375 4304111324570239304 N

Bine v-am găsit din nou! Sperăm că ați avut un weekend plăcut și românesc și că ați reușit să reveniți la activitățile cotidiene cu zâmbetul pe buze. Vă dorim mult spor și vă mai prezentăm un nou concept românesc – piața românească online. Ne-am gândit că și românii sunt oameni ocupați dar că s-au și adaptat la noile tehnologii și le-ar fi de mare ajutor ca produsele alimentare să se găsească pe o platformă online. Nu suntem noi primii care s-au gândit la acest aspect, ci echipa care stă în spatele platformei TraditiiBio.ro.

TraditiiBio este punctul în care se întâlnesc producătorii români și consumatorii care preferă produsele românești

Platforma TraditiiBio s-a născut din nevoia românilor de a avea un loc virtual unde „să se întâlnească”, unii să vândă și să se promoveze, alții să cumpere. Este un lucru interesant și important faptul că și românii s-au gândit să folosească mediul online pentru a-și ușura munca de promovare și de cumpărare. Practic, dacă veți accesa platforma online TraditiiBio.ro , aveți posibilitatea ca și consumator să vizualizați numărați producători/produse din toată țara.

De astăzi nu mai este nevoie să mergeți la piață

Piața tradiționala s-a transformat în una virtuală, dar care oferă mai multe avantaje:ca și consumator puteți să dați comandă de produse din orice colț al țării, găsiți foarte multe produse organizate și concentrate într-un singur loc, puteți avea acces la aceste 24 de ore din 24. Există numeroase avantaje și pentru producători: vă puteți face cont gratuit pe platforma TraditiiBio, aveți acces oricând la produsele voastre, nu mai trebuie să vă deplasați până la o piață și să închiriați un anumit loc de expunere al produselor, vă puteți promova în toată țara și astfel o să vă faceți cunoscuți câtor mai mulți dintre români, aveți acces la comenzi foarte ușor și puteți să găsiți informații despre târgurile la care vă doriți să participați.

Când vorbim de TraditiiBio vorbim despre o Românie care oferă ouă, carne, lactate, produse de patiserie, fructe și legume proaspete și autohtone, care vă așteaptă cu drag să le încercați și să dați o șansă producătorilor din țara noastră. Să susținem împreuna economia țării noastre!

Sursa imagine aici

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj