Se încarcă...
627x0 Jpg

Traditie in online – Carpathian Ethno Store

Carpathian Ethno Store, primul sat românesc online.

Ați mai auzit un astfel de concept oriunde altundeva în lume? Carpathian Ethno Store este un altfel de magazin, este acel ceva inovativ de care avem nevoie fiecare. Acest site online a reușit să îmbine ingenios tradiția cu noutatea, născându-se site-ul https://www.ecarpathian.com/.

Balansoar

Aceasta este o comunitate fără granițe, o comunitate ce conține numeroase produse românești din Oltenia, Transilvania sau Bucovina. Știți foarte bine că este un nou trend purtarea articolelor de îmbrăcăminte cu motive folclorice dar Carpathian Ethno Store oferă și alte articole: covată, traistă, balansoar, ladă, clop, furcă pentru tors, bundiță, blidar. Pentru mulți dintre ultimele cuvinte înșirate aici sunt necunoscute pe care trebuie să le căutam ori în Dex ori într-un muzeu.

Echipa FabricatînRO.ro susține această nouă inițiativă de a aduce cât mai mulți producători și meșteri populari sub aceeași umbrelă a site-ului Carpathian Ethno Store. Dacă acest site există înseamnă că există și cerință pe piață, ceea ce pe noi ne bucură. La fel ca și echipa Carpathian Ethno Store, noi promovăm orice inițiativă a românilor de a se descurca în țara lor, dar acest proiect este special pentru specificul popular.

Pentru unii este greu de renunțat la tehnologie – Internet, Social Media, telefon, laptop, tabletă – nu își pot imagina viața fără aceste câteva elemente, dar trebuie ca uneori să revenim la origini. România este o țară plină de tradiții, tradiții care nu au dispărut încă dar pentru care trebuie să luptăm să le menținem la fel de actuale.

Noi vă invităm să navigați prin marea de produse puse la dispoziție pe site-ul Carpathian Ethno Store, unde veți găsi farfurii, ulcioare
pictate, castraone, vaze, sobe de teracota, icoane, ii, veste, obiecte din metal, podoabe, țesături, veșminte.

Cumpărați produse tradiționale românești!

Sursa imagine: https://adevarul.ro/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: