Se încarcă...
Panifcom

Toate specialitățile de pâine cu rețetă curată de la Panifcom

Echipa Panifcom a cercetat la nivel global semnificația gustului bun timp de mai mulți ani. Și după analiza mai multor feluri de pâine, materii prime și mai ales gusturi, a reușit să fabrice o pâine perfectă, cu rețetă curată, o pâine pe care fiecare dintre noi simte că merită s-o împartă cu familia și cei dragi. Pâinea Panifcom este o pâine care nu conține niciun fel de E-uri, amelioratori sau adaosuri. Și astfel s-a născut nu doar o pâine, cei trei game diferite, care mai de care mai delicioase:

  • Gama Mândria Brutarului
  • Gama 3 Boabe
  • Gama Pâinea lui Ștefan

Mândria Brutarului

Mândria Brutarului se prepară doar cu făină, apă, sare și răbdare. Atât. Miezul său este pufos datorită faptului că este preparat din maia vie, coaja sa este crocantă de la timpul petrecut în cuptor, iar gustul pur și simplu desăvârșit. 

Din gama Mândria Brutarului fac parte trei sortimente de pâine, câte una pentru fiecare tip de consumator. Unul dintre ele este frământat din făină albă cu cartofi, cel de-al doilea din făină cu secară și ultimul din făină integrală cu semințe.

Toate cele trei tipuri de pâine din această gamă sunt făcute cu maia, preparată după metoda tradițională, dar pusă în valoare de tehnologia modernă de care Panifcom dispune în prezent.

3 Boabe

Sortimentele de pâine din gama 3 Boabe nu conțin nimic nelalocul lor, la fel ca și celelalte sortimente din pe care ți le prezentăm în acest articol. Cele trei boabe din care sunt fabricate sortimentele de pâine din această gamă sunt: grâul, secara și ovăzul. 

Pâinea din această gamă este o pâine vie, cu maia și făină integrală, prețioasă și sănătoasă, ideală pentru persoanele care își doresc la masă o pâine bună, dar vor să aibă grijă și de sănătatea lor.

Sortimentele de pâine din gama 3 Boabe sunt o sursă minunată de proteine, conțin minerale fundamentale pentru organism, ajută la reglarea funcțiilor intestinale și la menținerea sănătății părului, pielii și unghiilor și oferă creierului și sistemului nervos energia necesară.

Pâinea lui Ștefan

Pâinea lui Ștefan este o pâine preparată cătinel, fără grabă, în 43 de ore, de către 8 oameni harnici, cu maia naturală, fabricată după rețeta lui Ștefan. Pâinea lui Ștefan este o pâine care păstrează nealterat gustul pâinii coapte în vatra bunicilor. Încă de la prima gustare, pâinea lui Ștefan te cucerește cu gustul său ușor dulceag, de cocă dospită, lăsată să crească sub un ștergar alb de pânză înainte de a fi coaptă în cuptor și transformată într-o adevărată comoară.

Chiar și ritualul coacerii este unul special. Anticiparea texturii pufoase a miezului moale și a cojii crocante sau a aromei deosebite. 

Din această gamă fac parte trei produse. Primul este o pâine cu făină albă și cartofi, cel de-al doilea sortiment o pâine cu făină neagră și cartofi și cel din urmă o pâine cu făină albă și semințe de dovleac.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: