Se încarcă...
Seminte De In E1425204082784

Seminţe de in naturale de la Biobunatăți

Seminţele de in nu sunt foarte mult folosite în bucătăriile românilor, chiar dacă au multe beneficii pentru sănătatea noastră şi ne pot ajuta  avem o viaţă mult mai bună. Chiar dacă putem găsi seminţe de in la majoritatea magazinelor, important este alegem doar semințe de in naturale, care ne oferă toate beneficiile pe care le au. Având în vedere multe produse de pe piaţă sunt tratate chimice, acelea îşi pierd proprietăţile şi nu mai au atât de multe beneficii ca atunci când au fost naturale.

De ce să consumi semințe de in naturale?

Seminţele de in sunt considerate o bună sursă de Omega 3, aşa putem profita de acest avantaj şi le consumăm în cazul în care considerăm am avea nevoie de Omega 3. Acizii graşi sunt alt beneficiu pe care ni-l oferă seminţele de in, astfel încât  avem o sănătate cât mai durabilă. Au şi un conţinut ridicat de ulei şi fibre, protejându-ne corpul de diferite afecţiuni.

Cei care au probleme cu colesterolul, ar trebui ştie seminţele de in ar putea îi ajute scape de hipercolesterolemie. Consumând în jur de 50 de grame pe zi, seminţele de ivor ajuta la scăderea gradului de colesterol.

Probleme cardiovasculare apar la tot mai multe persoane, aşa ar trebui ştiţi seminţele de in au un rol important în protecția inimii noastre.

De unde putem cumpăra semințe de in bio, fără chimicale?

Atunci când dorim cumpărăm seminţe de in, trebuie o facem de la magazine de încredere, pentru a fi siguri  ceea ce cumpărăm sunt produse bio. Biobunatati.ro este un magazin online deţinut de compania Olivo Organic, având ca scop producerea şi comercializarea produselor naturale, evitânduse folosirea produselor chimice pe care le găsim în tot mai multe alimente de pe piaţă. Acest magazin online este o sursă de inspirație pentru voi, găsind acolo o diversitate de bunătăți naturale, cu care puteți face un miracol pentru propria sănătate.

Dacă ești interesat de semințe de in naturale, precum și de alte produse bio fabricate în România, te invităm în magazinul FabricatinRO, unde nenumărați producători români și-au listat deja produsele.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: