Se încarcă...
Sanatate Din Almaj

Sănătate din Almaj – bucate care îți dau poftă de viață

Tu la ce te gândești când spui: un stil de viață sănătos? Pentru noi acest concept presupune un aer curat, liberate de mișcare, apropiere de cei dragi, prețuire față de natură și bineînțeles, bucate bogate în vitamine și minerale, preparate după rețete tradiționale și fără aditivi artificiali.

Mai putem avea noi, oamenii moderni, un stil de viață sănătos? Poate că nu așa ca la carte și nici pe departe așa cum aveau bunicii și străbunicii noștri. Dar pentru o viață mai bună chiar și cel mai mic efort contează și de aceea, indiferent de posibilitățile noastre sau mediul în care trăim, ar trebui să facem acele schimbări mici, dar care contează. Iar cel mai simplu, dar și cel mai important lucru pe care îl putem schimba la viața noastră pentru a o îmbunătăți este alimentația.

Pentru un stil de viață sănătos și mai bun, FabricatinRO îți recomandă produsele băcăniei Sănătate din Almaj – o gamă foarte variată de produse alimentare care te invită să te întorci la valorile strămoșești, acele tradiții și obiceiuri alimentare pe care le aveau înaintașii noștri și datorită cărora trăiau sănătoși, voioși și bucuroși.

4 Produse Sănătate din Almaj pe care să le introduci în alimentația ta pentru un stil de viață mai sănătos

Sirop de goji

Goji este un fruct foarte bogat în vitamine și antioxidanți, un dar de la natură pentru cei care vor să trăiască mult și sănătos. Din acest fruct, băcănia Sănătate din Almaj produce un sirop savuros, ce poate fi diluat cu apă sau adăugat în alte băuturi, pentru a le oferi un plus de aromă.

Dulceață de goji

Dacă nu am reușit să te impresionăm cu siropul de goji descris mai devreme, cu siguranță te vom cuceri cu o dulceață din același ingredient. Dulceața de goji este un preparat deosebit, pe care puține magazine și buticuri artizanale românești îl au în ofertă și care te surprinde de la prima gustare cu o aromă cu totul și cu totul deosebită. Dulceața de goji se poate consuma servită pe pâine cu unt sau în diferite preparate dulci precum: clătite, checuri sau cornulețe.

Sirop de trandafiri

Indiferent de anotimp, dacă vrei să-ți aduci aminte de dulceața și parfumul grădinilor de trandafiri după o ploaie torențială de vară, îți recomandăm să ai mereu în casă o sticlă de sirop de trandafiri. Acest sirop este un produs foarte ușor de consumat, plăcut atât de adulți, cât și de cei mici, aromat și delicios, dar și cu multiple beneficii pentru sănătate.

Dulceață de trandafiri

Vrei să-ți impresionezi prietenii prin creativitate și eleganță? Data viitoare când îi inviți la tine servește-i cu câte puțină dulceață de trandafiri, așa cum făceau românii de altă dată. Pentru ei va fi un gest neașteptat, dar cu siguranță extrem de apreciat.

 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: