Se încarcă...
Safir Safir E1425209988513

Safir – carne de pui de calitate

Carnea de pui este una dintre cele mai folosite în majoritatea gospodăriilor, motiv pentru care au apărut multe ferme care oferă carne de pui de calitate şi clienţii sunt mai tot timpul mulţumiţi de produsele pe care le primesc. În general, producătorii foarte cunoscuţi din domeniul cărnii de pui sunt producători cu ani de experienţă care ştiu ce le ofere clienţilor, iar un astfel de producător de carne de pui este și Safir

Tot ce trebuie să știi despre Safir – un producător român de carne de pui

Compania Safir a fost înfiinţată pe 26 septembrie în anul 1991 în Văleni, judeţul Vaslui. Compania a fost iniţial o afacere de familie, care s-a dezvoltat suprinzător de bine într-un timp foarte scurt, astăzi fiind o importantă fermă din judeţul Vaslui ce cuprinde un abator de păsări, ferme de creştere a puilor, o fabrică de făinuri proteice pentru hrănirea păsărilor şi propriul sistem de distrubuție a produselor pe teritoriul ţării.

Safir comercializează produsele sub brandul Deliciosul de Vaslui, fiind unul dintre cele mai importante branduri din domeniu cărnii de pui. Gama lor de produse cuprinde piept de pui pentru şniţele, pulpe de pui superioare, inimi de pui, ficăţei de pui, piept de pui cu os şi multe alte produse din carne de pui.

În prezent, compania Safir are în jur de 400 de angajaţi în cele 4 firme pe care le deţine. Compania plănuieşte se extindă şi pe viitor, dorind şi mărească capacitatea de producţie, având în plan deschiderea unor noi ferme. Safir doreşte şi comercializeze produsele şi în afara ţării, dorind astfel creeze un brand cunoscut internaţional.

Cea mai nouă investiţie a companiei Safir a fost făcută anul trecut, când au inaugurat fabrica de nutreţuri combinate Nutriva, fiind o investiţie de aproape 6.000.000 de euro, având la bază o tehnologie modernă de producere a furajelor pentru păsări. Investiţia a creat 40 de locuri de muncă.

Puteţi alege cu încredere carne de pui produsă în România de grupul Safir, pentru că așa puteți menține deschise aceste locuri de muncă! Cumpără românește! Alege produse românești ori de câte ori ai ocazia!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: