Să poposim în Cămara de la munte

Ce spuneți ca în mijlocul săptămânii să poposim în Cămara de la munte? Să savurăm fructele de pădure cu toată aroma lor conservată în dulceață și sirop. Deja gura noastră resimte aroma acestor bunătăți ale pădurii, deja suntem puțini invidioși pe cei care au găsit Cămara de la munte înaintea noastră. Dar ne luăm revanșa cu acest articol, vrem să vă facem poftă de produsele românești naturale, pe care le găsiți în Cămara de la munte.

O nouă firmă în care avem toată încrederea este Cămara de la munte. Așa cum probabil anticipați, această organizație a fugit de haosul oferit de marile orașe și s-a orientat spre liniștea pe care a găsit-o în Munții Apuseni, la Mărișel. Cine nu-și dorește să revină la origini, acolo unde industrializarea și modernizarea nu și-au pus amprentele, acolo unde omul poate fi una cu natura iar acel loc este Cămara de la munte.

Ideea construirii acestui concept s-a conturat în momentul în care Ela și Sebastian au hotărât să lase în urmă „civilizația” și s-au orientat spre liniștea oferită de cei 1250 de metri deasupra pământului. Renunțând la confortul oferit de oraș și-au construit propriul confort în cabana Moților, iar aici servesc bunătățile din Cămara de la munte. Cu alte cuvinte, ei vă așteaptă în sânul familiei lor, în Cabana Moților ca să savurați dulceața de afine, caise, coacăze negre, căpșuni, merișoare, vișine, cu sau fără zahăr, siropuri, ceai și miere, dar și uleiuri presate la rece.

Totuși, dacă nu puteți ajunge la Cămara de la munte, vine ea la voi, astfel că aveți posibilitatea să comandați online aceste produse. Oriunde ați fi, în țară sau străinătate, Cămara de la munte vă livrează bunătățile lor. Dacă sunteți curioși să gustați amestecuri de căpșuni cu mentă, cu rubarbă, vișine cu mentă sau coacăze, sirop din flori de păpădie sau flori de soc, accesați link-ul  https://www.camaradelamunte.ro/ și desfătați-vă privirea!

Sursă imagine: https://api.kloudstores.com/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: