Se încarcă...
Rotunda Romaneasca O Paine Romaneasca Ca Pe Vremuri

Rotunda Românească – o pâine românească ca pe vremuri

Rotunda Românească este o pâine românească frământată ca pe vremuri, în stil tradițional românesc, după rețete moștenite de la strămoși. Nimic nu se compară cu pâinea proaspătă scoasă din cuptor și mirosul îmbietor, care te așează la masă după o zi obositoare de muncă. Orice român autentic recunoaște că o masă nu este completă fără o pâine în mijlocul ei.

Ce are deosebit pâine românească?

Rotunda Românească este sănătoasă şi naturală deoarece conţine ingrediente naturale, cât mai puţin rafinate, nu conţine E-uri şi nici conservanţi, conţine nutrienţi foarte importanţi pentru sănătatea oamenilor.

Rotunda Românească este produsă de SC Cri-Cri-Grup SRL și reprezintă un competitor aprig pentru produsele de panificație din Pitești și Brașov. Această pâine nu lasă firimituri datorită texturii sale elastice. De asemenea își păstrează prospețimii până la 7 zile de la data producerii. Mai mult este disponibilă în mai multe sortimente.

Portofoliul de produse este alcătuit din:

  • Rotunda cu Secară
  • Rotunda cu Fibre
  • Rotunda  Rustică
  • Rotunda  Multicereale
  • Rotunda  cu Cartofi

Această pâine este distribuită în următoarele județe: București, Constanța, Iași, Brașov, Botoșani, Suceava, Neamț, Cluj, Bacău, Galați, Vaslui, Argeș, Caraș Severin, Tulcea, Sibiu, Alba Iulia, Hunedoara, Bihor și Baia Mare.

Această firmă este recunoscută pentru ingredientele 100% naturale folosite. Acestea sunt atent alese, cât mai rafinate și fără E-uri sau conservanți. Produsă din dragoste pentru pâine și din respect pentru consumatori, Rotunda Românească este una din cele mai proaspete și gustoase produse fabricate în țara noastră. Vă invităm să citiți mai multe de pe site-ul rotundaromaneasca.ro.

Fabricatinro susține Rotunda Românească și vă recomandă să o căutați prin magazine pentru vă delecta papilele gustative cu un produs românesc natural! V-am făcut poftă de pâine? Atunci îți recomandăm să citiți și despre Panifcom pentru a vă satisface pofta sau retetele pentru pâine cu maia.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: