Se încarcă...
Petkult Fabricat In Romania E146

Petkult, hrană 100% naturală pentru animale de companie

PETKULT este un brand super premium dezvoltat de către Pet Product S.R.L., unul dintre liderii pieței din România de hrană și accesorii pentru animale de companie, distribuitor a zeci de branduri din toate colțurile lumii, în peste 800 de magazine specializate. Principiul de baza în dezvoltarea acestui brand este respectarea formulei unei nutriții sănătoase, satisfăcând cerințele esențiale unei bune funcționări a organismului pisicilor și cățeilor: lipide, carbohidrați, vitamine, antioxidanți și un nivel ridicat de carne.

Hrana super premium este acel tip de hrană care se apropie cel mai mult de hrana naturală a câinilor și a pisicilor, produse care conțin carne proaspătă într-o proporție mare, în așa fel încât să poată răspunde nevoilor nutriționale ale animalelor de companie. Petkult conține peste 60% carne de calitate superioară, împreună cu ingrediente ușor de digerat, atent selecționate pentru a preveni apariția de alergii și intoleranțe alimentare. Produsele Petkult nu conțin: aditivi tehnologici, conservanți chimici, coloranți artificiali  sau organisme modificate genetic. Nu conține nici cereale și astfel poate să fie digerată mult mai ușor, cerealele nefăcând parte din dieta naturală a câinilor și pisicilor; ei nu au organismul pregătit pentru digerarea acestor produse.

Toată carnea din hrana pentru animale Petkult provine din fabrici autorizate pentru consum uman.

Pe www.animax.ro găsești hrana Petkult pentru câini și pisici, atât uscată cât și umedă.

Hrana uscată hipoalergenică Petkult Sensitive destinată câinilor este produsă în Belgia din ingrediente 100% naturale, de calitate superioară: miel, curcan, crustacee, orez brun, făină de roșcovan, cicoare, mere, drojdie, yucca, antioxidanți naturali ( cuișoare, rozmarin, viță de vie). Sursele de proteină provin din carne de miel și curcan (60%), și nu din subproduse și făinuri, iar din compoziția hranei lipsesc cu desăvârșire grâul, porumbul și soia, coloranții și conservanții artificiali.

Hrana umedă Petkult pentru câini are un conținut ridicat de carne și organe, este bogată în vitamine, minerale și aminoacizi esențiali, conține ulei din semințe de în – sursă naturală de Omega 3, acizi grași cu acțiune antiinflamatoare, cardio protectoare și de reducere a grăsimilor din sânge. Mai mult, lecitina din uleiul de în și fibrele adăugate asigură o digestie sănătoasă și reglează tranzitul intestinal.

Hrana umedă Petkult pentru pisici conține ingrediente 100% naturale, similare celor folosite în producția de alimente destinate consumului uman, și nu conține coloranți artificiali, potențiatori de gust și organisme modificate genetic.

Petkult este o hrană completă datorită următoarelor caracteristici:

-ingrediente simple naturale de calitate superioară (miel, curcan, crustacee, făină de roșcove, cicoare)

-procent ridicat de proteină 60%, ceea ce satisface alimentația specifică carnivorelor

-nu conține cereale

-hrană 100% naturală fără consevanți, coloranţi sintetici, fără OMG

Ce asigură Petkult?

-nutriție  echilibrată, completă

-animale sănătoase și bine hrănite

-proprietari fericiți pentru că produsele Petkult nu se bazează pe cantitate ci pe calitatea ingredientelor, pe felul în care acestea influențează în mod pozitiv digestia.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: