Păstrăvăria Pustincului – pește așa cum ne place nouă, românilor

Păstrăvăria Pustnicului 05

Există oare români care să nu iubească din toată inima peștele? Prăjit, la conservă sau în supă, peștele este des folosit în rețetele tradiționale românești, mai ales pentru că face parte din cultura românilor să mănânce pește. Pentru români peștele este un aliment foarte îndrăgit, mai ales în perioadele de post cu dezlegare la pește, atunci când această carne este singura mâncare mai sățioasă permisă. Iar când vine vorba de pește în România, puține alte soiuri sunt la fel de căutate precum păstrăvul. Și nouă ne place mult peștele și de aceea am fost peste măsură de bucuroși să întâmpinăm în comunitatea noastră, FabricatinRO, Păstrăvăria Pustincului, locul de unde ne aprovizionăm cu păstrăv proaspăt și gustos ori de câte ori ni se face poftă de pește.

De ce Păstrăvăria Pustinicului?

Sunt multe păstrăvării în România, dar parcă niciuna nu se compară în ceea ce privește calitatea cu Păstrăvăria Pustincului unde crescărtorii de păstrăv nu comercializează decât pește excepțional de bun, exact așa cum le-ar plăcea să pună pe masă și pentru cei dragi ai lor.

Creșterea puieților de păstrăv nu este o misiune simplă, ci presupune un proces complex, în care este nevoie de multă atenție și dedicație. Pentru a putea produce păstrăv de cea mai bună calitate, este necesar să controlezi temperatura, nivelul de oxigen, dar și cel de azot al apei. De asemenea, pentru că păstrăvul este un pește care iubește apa curată, specialiștii recomandă o apă cu o vizibilitate de minim 60 cm. La Păstrăvăria Pustinicului se îndeplinesc negreșit toate aceste condiții și se pune un accent deosebit pe fiecare detaliu din viața fermei.

În oferta de produse Păstrăvăria Pustincului există păstrăv afumat, păstrăv curcubeu, păstrăv somonat și hârzob, la prețuri competitive și cel mai important, la o calitate de excepție.

La Păstrăvăria Pustnicului peștele se afumă cu lemn de cireș și brad pentru a căpăta un gust cu adevărat special. Iar dacă vrei să te delectezi din plin cu pește afumat, îți recomândăm hârzobul de la Păstrăvăria Pustincului.

Dacă nu ai mai auzit de hârzob, sau cobză cum este numit acest produs în regiunea Iașului, să știi că este vorba de câțiva păstrăvi afumați, în medie 5, împachetați în crenguțe de brad pentru a înnobila aroma incontestabilă de fum. Hârzobul are o aromă deosebită și este unul din cele mai bine vândute produse din oferta Păstrăvăria Pustinicului.

Și despre păstrăvul curcubeu de la Păstrăvăria Pustinicului avem doar cuvinte de laudă! El este un pește foarte îndrăgit atât pentru coloritul său spectaculos, cât și pentru gustul ușor dulceag, care face echipă perfectă cu lămâie, sucuri acrișoare, vin sec, dar și plante aromatice precum: rozmarinul, cimbrul și pătrunjelul.

Ar mai fi multe de povestit despre bunătățile de la Păstrăvăria Pustnicului, dar cel mai bine ar fi dacă ai descoperi pe cont propriu fiecare delicatesă. Dacă ești din Iași sau din împrejurimi, îți poți da întâlnire cu cei de la Păstrăvăria Pustnicului în oraș, să cumperi și să te bucuri de pește așa cum nu ai mai mâncat niciodată!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj