Se încarcă...
Toneli

Oul din Familia Toneli

https://irina.subredu.name/2009/06/oul-sau-gaina/ Intrebarea “Ce a fost mai intai, oul sau gaina?” a nascut multe raspunsuri. Dar nici unul nu a fost confirmat de specialistii in domeniu. Insa putem spune cu certitudine ca oul a existat inaintea aparitiei omului.  Oul contine 86% din substantele necesare metabolismului uman (vitamine, minerale, lipide, si proteine), dar  datorita continutului de colesterol, exista cateva recomandari pentru consumul oului la diferite grupe de varsta. Se considera ca un copil sau o mama insarcinata, poate consuma un ou pe zi, adultii care depun un anumit efort fizic, 4-5 oua pe saptamana, iar persoanele in varsta nu trebuie sa depaseasca 2-3 oua pe saptamana ( in calcul se iau toate ouale consumate, inclusiv cele incluse in alte preparate).

Oul din Familia Toneli

Fiind un aliment important pentru sanatatea noastra trebuie sa stim ce producator fabrica acest aliment in cele mai bune conditii de calitate, mediu si siguranta alimentara. In continuare am hotarat sa va spunem ce este “Familia Toneli”.

Toneli este una dintre companiile cele mai cunoscute din Romania, in piata oualor de consum. Ea a fost infiintata in anul 1998 si face parte din grupul de firme “Toneli”. De asemenea, are ca obiect de activitate: colectarea, sortarea, ambalarea si distributia oualor de consum, din cadrul grupului, atat la nivel national cat si la export. Societatea este certificata ISO 9001, ISO 14001 si ISO 22000, ceea ce inseamna un management certificat pentru calitate, mediu si siguranta alimentara.

Gigant-final

Ouale se distribuie  in special prin retelele hypermarketurilor, supermarketurilor si a retelei tip “Cash & Carry”. Sortimentele livrate sunt ambalate in caserole (carton sau plastic) cu 6, 10, 15 oua, sau in cofraje cu 20, 30 oua, precum si in baxuri de 150 si 180 de oua.

Se pot livra atat oua rosii cat si oua albe, pe categorii de greutate: S, M, L, XL. Gainile sunt crescute in baterii conform normelor europene, sau in hale la sol.

Zilnic, compania poate livra peste 1,5 milioane de oua, cu parcul propriu de masini specializate in transport frigorific, de diverse capacitati, pentru a putea onora orice cantitate solicitata, oriunde in Romania.

Atuurile produselor “Familia Toneli” sunt:

  • Oua produse in Romania;
  • Oua provenite de la gaini crescute in hale la sol;
  • Oua foarte proaspete;
  • Livrare in maxim 24 ore, pentru orice gama si orice cantitate.

Produsele din catalogul “Familiei Toneli” sunt fabricate in Romania la fel ca toate produsele prezentate pe aceasta platforma.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: