Nicio băcănie nu este desăvârșită fără produsele Mangalitza Food Art

Mangalitza Food Art

Mangalitza Food Art este capodopera unei tinere familii din Sighișoara, care a dezvoltat o pasiune deosebită pentru bucatele bune. Fondatorii proiectului sunt doi părinți dedicați care din grijă pentru sănătatea copilașilor lor cresc găini, rațe, iepuri, oi, vaci și în special porci din rasa mangalița. Tinerii au descoperit această rasă acum mulți ani și au rămas fascinați de gustul cărnii sale sărace în colesterol, dar bogată în nutrienți, lucru pentru care în scurt timp au renunțat la orice alt tip de carne de porc și au ajuns să consume numai mangalița.

Carnea de porc mangalița cucerește pe oricine încă de la prima degustare. Ea este deja celebră în țări precum Ungaria, Austria, Marea Britane, America sau Japonia și acum, mai nou, treptat treptat, devine populară și în România. În general, fie că este vorba de restaurante sau simple băcănii, carnea de porc mangalița este puțin mai scumpă decât cea a porcilor de alte rase, dar cei care cunosc beneficiile sale pentru sănătate și sunt familiarizați cu gustul său deosebit, sunt dispuși să plătească puțin mai mult pentru a beneficia de aceste avantaje. 

Mangalitza Food Art SRL a luat ființă în anul 2014. Până la vremea aceea, cei doi sighișoreni întreprinzători aveau deja experiență cu creșterea porcilor din rasa mangalița pentru ei și familia lor și s-au hotărât să-și transforme pasiunea într-o mică afacere care, cu timpul, a căpătat amploare.

Mangalitza Food Art se ocupă acum cu creșterea în sistem extensiv a porcilor din rasa mangalița, dar și cu prelucrarea cărnii lor și vânzarea mezelurilor rezultate clienților din toată țara.

Am gustat și noi din produsele Mangalitza Food Art și nu numai că ne-am convins de gustul ei nemaipomenit, dar ne-a plăcut atât de mult încât considerăm că ar avea succes în toate băcăniile din țara oastră.

Băcăniile românești au nevoie de produse ca cele de la Mangalitza Food Art

Beneficiile pentru sănătate pe care le au produsele naturale, precum mezelurile fabricate din carne provenită de la animale crescute responsabil sunt primul și cel mai important motiv pentru care asemenea bunătăți nu ar trebui să lipsească din nicio băcănie. 

De asemenea, unicitatea le face demne de a avea un loc doar al lor în băcăniile românești. La urma urmei, băcăniile nu sunt niște magazine obișnuite, ci un fel de buticuri cu specialități pe care le vizitezi nu doar pentru că-ți este neapărat foame, ci ca să-ți satisfaci pofta de ceva bun și deosebit. Și nimic nu poate fi mai special în materie de mezeluri decât delicatesele din care ne mangalița preparate după rețete tradiționale românești, dar și internaționale.

Fie că este vorba de o simplă slănință, jumări sau untură de porc, ori de preparate mai exotice precum pate, culatellor sau pancetta rotolata, mezelurile Mangalitza Food Art sunt o experiență deosebite, pe care nu ai voie s-o ratezi în calitate de gurmand!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj