Adevaratul muştar din Tecuci

Nelipsit de la “picnicurile” româneşti, cu un mic românesctoată lumea a auzit de celebrul Muştar din Tecuci. Noi te ajutam sa il alegi pe cel mai bun, fabricat in Romania, evident.

Tecuci este un orăşel de aproximativ 50.000 de locuitori cunoscut deoarece face legătura dintre partea de nord a Moldovei şi Bucureşti, sau mai mult spus cu partea de sud-estţării noastre. Pe lângă această poziţionare geografică bună, Tecuciul este cunoscut şi pentru producţia de muştar si ca atare municipalitatea organizeaza in fiecare an  Festivalul national “Muştarul din Tecuci”, in care, timp de trei zile concerteaza artisti celebri pe plan local si national.

Festivalul Mustarului Tecuci

Multe firme folosesc denumirea Muştar din Tecuci” în scopuri comerciale, cu toate acesta nu se fabrică la Tecuci sau mai rău decât atât, nu este “fabricat în RO” de firme româneşti. De aceea https://fabricatinro.ro vine în ajutorul tău şi îţi prezintă unii din cei mai cunoscuţi producători.

MUSTAR DIN TECUCI OLYMPIA

Olympia Mustar Din Tecuci

Cu o istorie de peste 60 de ani, fabrica Contec din Tecuci, unde se fabrică toate produsele Olympia (sos maioneză, sos muştar, sos ketchup şi multe altele) a fost modernizată şi adusă la standarde europene. Muştarul Olympia se poate găsi în majoritatea supermarketurilor într-o varietate foarte mare. Având în vedere acest produs este 100% românesc şi de o calitate superioară, FabricatinRO  recomandă cu încredere muştarul OLYMPIA.

MUSTAR DIN TECUCI TECO

Teco Mustar Din Tecuci Fabricat In Romania

Povestea acestui produs începe în 1991, când inginerul agronom George Bostan decide şi deschidă propria fabrică de conserve de legume, după o lungă experienţă de angajat al fabricii Contec. Produs de Agricultorul SRL, muştarul TECO este considerat de majoritatea ca fiind muştarul autentic “de Tecuci”. Pe lângă muştar, compania mai produce şi pastă de tomate şi bulion Roşu Împărat. Spre deosebire de produsele asemănătoare, muştarul TECO nu are o piaţă de desfacere aşa mare. Firma nu colaborează cu supermarketuri sau direct cu alte magazine, ci doar cu distribuitori mici. Fabrica onorează şi comenzi în Italia, Spania şi alte ţări europene.

Alte brand-uri:

  • Drag de Romania
  • Hebson
  • Casa de negustori Copou

FabricatinRO susţine producătorii autohtoni. Descopera bacaniile noastre aici.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: