Mmmm… Ce poftă îmi este de niște scrijele de mere ca la bunica!

Scrijele De Fructe Ca La Bunica Articol

Bogdan Ghineț este un anteprenor tânăr, din județul Bacău, care s-a stabilit la Iași imediat după absolvirea studiilor universitare, iar unul din cele mai de succes proiecte ale sale este o binecunoscută afacere cu fructe feliate și deshidratate. Totul a început de la tradiționalele mere, transformate în scrijele, produs culinar deosebit, specific zonei Moldovei.

Fiindu-i dor de gustul copilăriei, Bogdan Ghineț s-a asociat cu încă doi antreprenori nostalgici ca și el și și-a transformat pasiunea pentru scrijelele de mere într-o afacere profitabilă. Ideea a prins la public pentru că scrijelele lui Bogdan sunt pur și simplu delicioase, iar acum, în repertoriul de produse al companiei sale, se găsesc nu doar celebrele scrijele de mere, ci și multe alte fructe atent alese, curățate, feliate și deshidratate.

Cum a prins contur afacerea cu scrijele de mere?

Ca multe alți antreprenori de succes, Bogdan nu s-a gândit peste noapte să prepare niște scrijele de mere, să le ambaleze frumos și să le pună pe piață. Ideea i-a venit de fapt abia după 10 ani de la absolvirea facultății, timp în care s-a dedicat trup și suflet meseriei de consultant pe proiecte cu fonduri europene și naționale.

Cu alte cuvinte, datorită clienților săi, Bogdan a avut destul timp să cerceteze piața și să afle ceea ce le place românilor când vine vorba de alimente și ce nu.

Inițiativa demarării unei afaceri cu scriejele de mere i-a venit lui Bogdan și pentru faptul că, după atâția ani în care a oferit consultanță pentru proiectele altora, și-a dorit să creeze ceva doar al său, un produs finit care să-i aducă satisfacție și împlinire, iar celor care îl consumă, un plus de valoare în viețile lor. Iar Scrijele de mere ca la Bunica este un produs exact așa cum și-a dorit deoarece, odată ce le gustă, toți cumpărătorii lor se îndrăgostesc iremediabil de ele și se întorc cu gândul în copilărie.

De la mere, la tot felul de fructe românești…

Așa cum am scris și în rândurile de mai sus, Bogdan nu fabrică doar scrijele de mere, ci tot felul de fructe deshidratate, delicioase. Și vrem să subliniem cât se poate de bine faptul că fructele acestei companii nu sunt confiate, ci deshidratate, din dorința de a pune accent pe beneficiile lor din punct de vedere al sănătății.

Anul 2019 a fost primul an în care Bogdan a încercat să dezhidrateze nu doar mere, ci și piersici, caise, prune, pere și gutui. Iar proiectul a avut un real succes în rândul cumpărătorilor datorită cărora și aceste produse au putut fi adăugate în repertoriul companiei.

Apoi, probabil ai citit și pe platforma noastră despre delicioasele mere în ciocolată și poate chiar ai gustat din ele! Acela este tot un produs al companiei lui Bogdan, în colaborare cu alți doi antreprenori de succes din zona Iașiului, un proiect care demonstrează totodată și că mai sunt multe oportunități de exploatat pe piața românează, în ceea ce privește comercializarea fructelor deshidratate.

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj