LunaSolai – Magazinul de uleiuri naturale

Povestea uleiurilor LunaSolai a început, în 1998, într-un sat din câmpia transilvaniei din nevoia locală de procesare a semințelor de floarea soarelui pentru consumul familiilor agricultorilor din zonă.

LunaSolai, o traditie din transilvania s-a nascut în anul 2011 ca identitate, din dorința de a creea un brand românesc de uleiuri presate la rece.

LunaSolai, ulei fabricat prin tehnologia presării la rece, este un produs natural, obținut din semințe alese cu grijă, nesupuse tratamentelor termice sau chimice, ceea ce conferă produsului o calitate superioară uleiurilor presate la cald sau rafinate. Uleiurile astfel procesate păstrează bogăția de elemente nutritive  din care sunt fabricate.

Prospețimea, calitatea și gustul excelent sunt principalele proprietăți ale uleiurilor.

Interviu cu reprezentanții LunaSolai

 

LunaSolai produce o gamă variată de uleiuri presate la rece. Pentru fabricarea acestor uleiuri se folosesc diferite semințe și se obțin astfel:

  1. Ulei de floarea soarelui
  2. Ulei de cânepa
  3. Ulei de floarea soarelui condimentata
  4. Ulei de dovleac
  5. Ulei de in
  6. Ulei de rapita
  7. Ulei de nuca

Uleiul de floarea soarelui presat la rece a fost evaluat de  iTQi (Institutul de Calitate si Gust de la Bruxelles) și recunoscut  Superior Taste Award.

Premiul – Superior Taste Award – este o recunoaștere internațională unică și se bazează pe testarea în orb (fără a se cunoaste identitatea produsului – denumire, producător, eticheta etc) efectuată de către bucătari, experți în gust și calitate, cu stele Michelin și leaderi de opinie din 15 state.

Comanda și tu de pe magazinul on-line produse LunaSolai pentru a găti sănătos.

La fel ca toate celelalte produse listate pe site-ul platformei noastre FabricatinRO si pe care te invitam sa le descoperi, si uleiurile LunaSolai sunt produse alimentare naturale, fabricate in tara noastra.

Vrei sa ajuti economia Romaniei sa se dezvolte? Sa sprijini producatorii romani si sa-i incurajezi sa fabrice mai mult? Atunci investeste cat poti de mult in bunuri si alimente produse local, de o calitate exceptionala si cu multiple beneficii pentru sanatate.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: