Se încarcă...
Hochland Romania Universul Branz

Hochland România: universul brânzeturilor

Hochland este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci de brânzeturi din lume. Chiar dacă povestea Hochland începe acum 80 de ani în Germania-Lindenberg, printre companiile cu care operează la nivel internațional se numără și România, alături de Franța, Polonia, Rusia și Spania.

Istoria compania Hochland România

Hochland România printre rădăcini prin 89, în una din cele mai frumoase zone ale țării noastre, în Transilvania  Sighișoara. Această unitate este situată în mijlocul unei arii de ferme tradiționale, producătoare de lapte și oferă locuri de muncă pentru aproximativ 200 de angajațiHochland România își are sediul central în această zonă, modernizând încă de la înființare unitatea de producție. Așadar, cumpărând astfel de produse vom contribui la păstrarea sau chiar înmulțirea acestor locuri de muncă!

Un an mai târziu, acest brand oferă încă 200 de locuri de muncă. Acesta este momentul în care Hochland înființează a 2-a unitate de producție în orașul – stațiune Sovata, situat pe creasta Carpaților Orientali. În această unitate sunt produse specialitățile românești, cum ar fi Cașcavalul, un alt scop al companiei fiind asigurarea necesarului de materie primă pentru fabrica de brânză topită din Sighișoara. Inspirând zilnic aerul de munte și cu așa o frumusețe de priveliște e mai mare dragul să vii la muncă și să-ți câștigi pâinea!

Brânzeturi românești de calitate

Portofoliul de produse este un adevărat paradis al gurmanzilor de brânzeturi! De la Telemea de văcuță sau de oaie; Brânză Făgăraș (cu smântână); Brânză de vaciBrânză de vaci dieteticăCreme de brânză – Almette și Hochland CremeBrânză topită – sub diverse forme – baton, triunghiuri, felii și blocuri și sortimente pe placul oricărui consumator: șuncă, smântână, emmentaler, până la Brânzeturi maturate Cedar și Cașcaval pane, Brânzeturi rase, Brânză cu mucegai nobil și Cașcaval – simplu sau afumat. Nu știu de voi, dar mie mi s-a făcut o poftăăă! Pentru mai multe informații despre modul de fabricare și ingredientele folosite, vă invităm să vizitați site-ul hochland.

Este important de menționat faptul că Hochland este un pionier al acțiunilor de protejarea mediului înconjurător. De aceea s-a implicat de-a lungul timpului în proiecte sociale, culturale și de ajutorarea copiilor și tinerilor.

FabricatinRO susține produsele Hochland fabricate în România!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: