Gusturi Romanesti de branzica proaspata

Lactate Fabricat In Ro

Trebuie să recunoaștem că industria care încă mai poate funcționa cu brio în țara noastră este cea alimentară, fiind și cea mai solicitată de către oameni. Dacă de un telefon sau de un frigider ne putem descotorosi în situații extreme, mâncarea rămâne pe lista priorităților noastre. Avem noroc că și piața de desfacere este mare și are loc fiecare producător local, la fel și familia ce se află în spatele firmei Gusturi Romanesti. Astăzi vorbim despre un aliment care nu ar trebui să lipsească din meniul nostru, despre brânzica proaspătă și alimentele naturale autohtone.

Gusturi Romanesti este o idee de afacere care s-a născut la o masă, la o discuție în familie, fiecare venind cu câte o idee. Pentru unii este greu de crezut că o afacere locală, care produce profit, se poate naște dintr-o simplă discuție în familie, din îmbinarea unor idei ale membrilor familiei. Aflați că această idee are la bază dorința unei mame de a le oferi membrilor familiei sale mâncare sănătoasă, la fel ca pe timpul bunicilor. Dacă prospețimea laptelui era dată de o văcuță, atunci mama a hotărât că e bine să investească în acest detaliu. Acest pas a fost de ajuns pentru a reuși, peste ani, ca mama alături de familia sa, să se specializeze în fabricarea produselor din lapte.

P

Dacă au văzut că se pot descurca pe piața lactatelor, având doar lapte de vacă, tatăl a fost mai îndrăzneț și a hotărât că oile sunt o altă variantă. Crescând comenzile de cașcaval, a crescut și cantitatea de lapte folosit, deci mai multe văcuțe și oițe care produc materia primă. Ei și așa, cu pași micuți, din aproape în aproape, s-a născut mini-ferma Gusturi Romanesti.

Gusturi Romanesti – savoare naturală și veritabilă

Echipa din spatele acestei mici ferme poate garanta că produsele sunt naturale, că sunt foarte atenți la fabricarea fiecărui produs. Odată ce ați gustat pastrama de oaie, dulceața sau pelteaua de gutui, telemeaua de oaie sau de vacă, urda, cașcaveaua ori brânza de burduf, sigur veți reveni cu drag și cu multă poftă.

Aveți încredere în produsele autohtone și alegeți-le pentru sănătatea voastră și a țării!

Sursa: https://img.inin.ro/

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj