Five Continents: locul unde mereu găsești ceva bun de mâncat

Five Continents

Five Continents Group este un brand românesc foarte valoros și totodată unul din cei mai vechi producători de lactate și brânzeturi de pe platforma noastră. 

Produsele Five Continents sunt produse românești de înaltă calitate, care pot fi găsite în cele mai mari magazine și centre comercială din țară și sunt ușor de recunoscut după logo-ul lor colorat în culorile drapelului, dar și pentru calitățile lor deosebite.

FabricatinRO recomandă consumul produselor Five Continents în primul rând pentru respectul pe care acest brand îl acordă consumatorului, oferindu-i produse exclusiv din lapte de cea mai bună calitate. 

Fie că este vorba de smântână, brânză sau pur și simplu lapte, lactatele și brânzeturile acestui brand au un gust rafinat și o aromă intensă, fiind potrivite pentru o gamă largă de rețete, dar și pentru a fi consumate ca atare.

Five Continents și-a stabilit o serie de valori și principii sănătoase, pe care le aplică în toate activitățile pe care le desfășoară. De aceea, produsele sale au ajuns să fie cunoscute și apreciate nu doar pe plan intern, ci și extern.

Prin ce se deosebesc produsele Five Continents de alte brânzeturi și lactate?

Produsele Five Continents sunt produse cu o grijă deosebită chiar și pentru cele mai mici detalii. Ele sunt fabricate doar din lapte colactat din surse atent alese și din culturi lactice selecționate. Din acest motiv ele sunt foarte bune pentru sănătate, iar eticheta lor curată, fără conservanți și aditivi, le recomandă tuturor celor care pun un accent deosebit pe alimentația lor.

Procesul de fabricație al tuturor delicateselor din portofoliu se desfășoară în fabrici din Răchiți o zonă geografică cu o tradiție veche în producția de lactate și brânzeturi.

Tehnologie de top pentru a putea crea calitate desăvârșită

Fabricile Five Continents sunt dotate cu o utilaje de ultimă generație, special concepute pentru o porționare perfectă și o ambalare în condiții excelente de igienă.

Compania deține și laboratoare de analiză, cu dotări performante, unde nimic nu este lăsat la voia întâmplării, iar specialiști dedicați analizează calitatea fiecărui tip de produs. Iar pentru ca standardele înalte stabilite până acum să se păstreze și în timp, specialiștii de aici se informează și studiază constant pentru a ține pasul cu cele mai noi tendințe în domeniu.

Câteva cuvinte despre istoria companiei Five Continents

Povestea brandului a început în anul 2005, cu o investiție semnificativă a unui grup de acționari în vederea ridicării unei fabrici producătoare de lacatate pe fosta platformă industrială din Răchiți. Lucrurile au mers bine și în anul 2008, a fost făcută o nouă investiție în modernizarea linei de producție și extinderea spațiului.

Încă de la începutul activității, produsele acestui brand au fost fabricate integral din lapte de cea mai bună calitate, lucru care le-a adus rapid recunoaștere și apreciere pe piață.

Acum numele brandului Five Continents este similar cu încredere, gust desăvârșit, sănătate și promisiuni respectate. Iar dacă vrei să te convingi și tu de aceste calități deosebite, te invităm să încerci cu încredere, ori de câte ori ai ocazia, bunătățile Five Continents!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj