Se încarcă...
Five Continents Group Lactate Sanatoase Naturale Romanesti

Five Continents Group – Lactate sănătoase, naturale, românești

Poporul român este un popor sănătos, cu poftă de viaţă şi cu putere de muncă, ce pune suflet în orice lucru pe care vrea să-l facă. Iar sănătatea-i specifică stă în alimentele pe care le consumă, cum ar fi produsele lactate de la FIVE CONTINENTS GROUP.

100% naturale, fără conservanţi, si laptele folosit – materie primă vine, în proporție de 80%, de la fermieri din județul Botoșani, iar restul, din județele alăturate.

Sediul firmei FIVE CONTINENTS GROUP  se află la Rachiti, Botoșani şi produce lactate diversificate, cu o tehnologie de ultimă generaţie, pentru a respecta cele mai exigente cerinţe din punct de vedere al siguranţei alimentare. Încrederea în produsele oferite de această firmă nu constă doar în controlul calităţii produselor de către Uniunea Europeană, ci şi de propriul laborator de analiză performant, dotat cu aparatură modernă, deservit de un personal calificat.

Gama de produse (lapte de consum, iaurt, sana, smântână, kefir, lapte bătut, Ayran, caşcaval Rucăr, caşcaval Dalia, caşcaval Răchiţi, mozarella, telemea, brânză de burduf) fabricate de catre Five Continents Group sunt cunoscute pe plan naţional dar şi în străinătate.

Produsele FIVE CONTINENTS GROUP sunt excelente pentru diferite rețete. De exemplu, iaurtul sau chefirul se pot folosi pentru delicioase preparate pentru micul dejun, iar brânza dulce pentru pască sau chiar cheesecake.

Aşadar, români de pretutindeni, consumaţi produse lactate româneşti pentru a dezvolta economia de pe plaiurile mioritice!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: