Se încarcă...
Ferma Popavi Ne Ofera Oua Ecologice

Ferma POPAVI ne ofera oua ecologice

Probabil ouale sunt alimente pe care le consumam foarte frecvent, dar multi nu stiu ce efecte negative pot avea asupra noastra daca nu sunt bio. Din fericire, au inceput sa apara in mass-media informatii care ne fac sa ne gandim putin mai mult atunci cand alegem sa cumparam ceva, motiv pentru care unele persoane aleg sa cumpere produse ecologice, chiar daca pretul lor este uneori mai mare.

Atunci cand alegem sa cumparam oua ecologice, ar fi bine sa stim ca acestea sunt obtinute din ferme care respecta normele Uniunii Europene privind agricultura ecologica. Foarte important este sa stim sigur ca locul de unde provin ouale este o ferma aflata intr-o zona unde poluarea este minima si gainile sunt hranite eco.

Ferma POPAVI ofera spre comercializare oua ecologice, bio, inca din 2007. Ferma este amplasata in judetul Cluj si respecta toate standardele Europene in privinta acestei activitati. Ferma are o capacitate de 2000 de gaini ouatoare si sunt crescute liber, atat in interiorul unei hale cat si in exteriorul acesteia, pe pajistile fermei.

Oul oferit de ferma POPAVI este unul ecologic, dietetic si cu o valoare nutritiva mare. Ferma promite ca oul este lipsit de elemente nocive si mai bogat de 2-4 ori in vitamina E decat celelalte oua din comert.

Cine ar trebui sa consume doar oua ecologice?

De recomandat este ca toti sa consumam doar oua ecologice, sa le evitam pe celelalte din comert, pentru ca majoritatea au elemente nocive. Totusi, atunci cand vine vorba de copii nu ar fi deloc indicat sa consume oua care nu sunt bio, iar din acest motiv ar trebui sa faci un efort si sa cumperi doar oua naturale pentru copiii tai, astfel ei vor avea parte de o dezvoltare arnomioasa si vei sti ca sanatatea lor nu va fi pusa in pericol din aceasta cauza.

Ferma POPAVI ofera oua bio Romanesti. Mai multe produse fabricate in Romania, va invitam sa descoperiti pe platforma noastra!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: