Se încarcă...
European Food Dulciuri Fabricate In Romania

European Food, dulciuri fabricate în România

Am vorbit acum câteva zile despre European Drinks dar trebuie  venim cu completarea meniului de băuturi, astfel am decis  vorbim astăzi despre EUROPEAN FOOD – un producător de dulciuri fabricate în România şi brandurile sale pe care sigur le savuraţi, dar poate nu ştiaţi sunt făcute de români. În prezent, grupul include companiile European Drinks, European Food şi Scandic Distilleries, deţinând băuturi şi dulciuri pe care le savuraţi în pauzele voastre.

Cele mai populare dulciuri fabricate în România

Această firmă are sediul în Bihor, şi face parte din cel mai mare grup de companii alimentare est-europene, fiind una dintre cele mai mari investiţii private din România. să înţelegeţi cât de mare este firma şi cât de mult ajută economia din ţară noastră,  putem spune sute de companii lucrează pentru Grupul European Drinks şi peste 60.000 de firme îi sunt clienţi. Nu este vorba doar de capital românesc ci şi de capital suedez, a fraţilor Micula.

EUROPEAN FOOD este un exemplu de companie în care investesc străinii dar produsele sunt comercializate în România. Materiile prime folosite pentru prepararea produselor provin de la furnizori renumiţi din Olanda, Germania, SUA, China, Chile, iar echipamentele de ultimă generaţie folosite sunt aduse tot din străinătate, de la firme cunoscute. Această frimă este prietenă şi cu mediul înconjurător şi a decis -l protejeze pe cât posibil folosind echipamente ce reduc consumul de energie.

Motivul din spatele popularității firmei European Food

Grija faţă de consumatorii EUROPEAN FOOD se manifestă în respectarea celor mai exigente standarde igienico-sanitare, folosirea materiei prime importate de cea mai bună calitate, dar şi manipularea cu grijă a instalaţiilor de fabricare. Firma fiind atât de mare are şi un laborator în care efectuează analize pentru propriile produse dar şi pentru clienţii externi, dar din grijă pentru sănătatea clienţilor şi calitatea produselor, face teste şi pentru suprafeţele de producţie ce vin în contact direct cu alimentele.

EUROPEAN FOOD vrea tot ce este mai bun din toate, vrea atingă nivelul de excelenţă în toate activităţile sale, pentru ca produsele poată concura cu mărcile puternice de pe pieţele interne şi europene. Mărcile pe care le comercializeazăNaty, Viva, Olla, Fruttia, Burger, Rollo – sunt cunoscute şi consumate de români, sunt branduri care se află în preferinţele de top ale oamenilor.

V-am făcut poftă de dulciuri fabricate în România? Vă invităm în magazinul nostru online unde v-am pregătit produse românești de top!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: