Se încarcă...
Dulceața Veronica

Dulceața Veronica – Dulceața celor care găsesc timp pentru iubire

Ți-e poftă de dulceață artizanală? Dulceață fără conservanți sau aditivi artificiali? Dulceață așa cum obișnuiau s-o prepare bunicile și mamele noastre, pe vremuri? Dacă ți-am făcut poftă, nu te amărî de dor, ci încearcă Dulceața Veronica, dulceața care îți va aminti instant de copilărie.

Povestea Veronicăi și a dulceților sale desăvârșite

Pe vremea când Veronicăi ideea de a fabrica și vinde dulceață era doar atât: o idee, mulți considerau întregul concept o simplă nebunie. Dar pentru Veronica și familia ei dulceața, sau dragostea la borcan cum obișnuiește acum să numească deliciosul produs, era o pură pasiune.

Veronica și cei dragi ai ei au crezut de la început în puterea pământului pe care îl lucrau și în calitatea rodului său. De aceea, au considerat de la inceput ca natura nu are nevoie de niciun fel de ajutor și cele mai bune dulcețuri pot fi preparate doar din fructe și legume proaspete, așa cum sunt ele culese din grădină.

Dacă ar fi să descriem produsele Dulceața Veronica într-un singur cuvânt, cel mai potrivit termen ar fi cu siguranță: natural. Dulceața Veronica este o dulceață preparată exclusiv din ingrediente fără chimicale, fiind din start un produs desăvârșit, ce nu mai are nevoie de completări.

Pasiunea și dragostea sunt secretele succesului

Când tot ce faci, faci cu pasiune, este simplu să creezi lucruri cu adevărat deosebite. Dulceața Veronica nu se remarcă doar prin gust și calitate, ci și prin originalitatea rețetelor pe care producătoarea alături de familia ei nu încetează să le perfecționeze.

Și să nu uităm de dragoste! Dragostea este un ingredient special, pe care îl foloseau din belșug și bunicile și mamele noastre și de care profită din plin pentru rețetele ei și Veronica.

Din dorința de a aduce un zâmbet chiar și celor mai încruntate chipuri, Veronica vinde la borcan dragoste pe care poți s-o mănânci cu lingurița și s-o păstrezi în cămară.

Rețetele Veronicăi – dulcețuri pentru toate gusturile

Când vine vorba de dulceață, de la Veronica ai de unde alege! Producătoarea și ajutoarele ei s-au gândit la toți și la toate și așa au dezvoltat o gamă largă de dulcețuri, cum rar mai găsești pe piața românească.

Veșnic îndrăgostiți de obiceiuri și tradiție, noi preferăm dulcețurile tradiționale, de nuci verzi, cireșe amare, trandafiri sau ardei iute. Dar pentru pofticioși recomandăm dulcețurile gourmet produse din pepene galben, lapte, cafea, vanilie, ceapă roșie, mentă sau scorțișoară. Toate acestea sunt produse sănătoase, doar cu un strop de zahăr și mai multă iubire. Dar dacă nu-l vrei nici pe acela, poți alege dulcețurile fără zahăr din afine cu vanilie, pere cu rozmarin, capșuni cu busuioc, case cu ghimbir sau piersici. Indiferent de alegere, cu siguranță te vei felicita pentru opțiune!

Multe lucruri nu mai sunt cum au fost odată. Dar dacă știm unde să căutăm, încă putem descoperi în România producători care păstrează tradiția și obiceiurile și prin produsul muncii lor ne răsfață cu delicatese rare care ne stârnesc nostalgia.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: