Se încarcă...
Dulceața De Tradafiri

Dulceața de trandafiri de la Biodac: o delicatesă cu care să te delectezi vara aceasta

Pe vremuri, când nu existau magazine la tot pasul, iar gazdele din România nici nu-și puteau imagina cum ar fi să întâmpine musafiri și să-i lase să plece fără să-i servească cu ceva bun, dulcețurile fine, precum dulceața de tradafiri erau nelipsite din orice locuință. Gospodinele se întreceau între ele la preparat dulcețuri, iar când cineva le călca pragul, îi așezau în față cu mândrie alături de ceașca de ceai sau de cafea, o farfurioară cu dulceață parfumată și un pahar rece. Aceste obiceiuri au dispărut cu timpul, dar pentru cei dintre noi care am prins acele vremuri nostalgia a rămas și fiecare linguriță de dulceață ne trezește amintiri înmiresmate, așa cum s-a întmplat când am gustat dulceața de trandafiri de la Biodac.

Biodac este una din cele mai îndrăgite băcănii de pe platforma noastră. Toate produsele Biodac sunt fabricate cu multă grijă și dragoste, după rețete vechi, românești și din ingrediente de cea mai bună calitate. Iar din vastul portofoliu, puține alte bunătăți strălucesc la fel de tare precum dulceața de trandafiri.

Dulceața de trandafiri Biodac – pentru cei cărora le e dor de vară

Dulceața de trandafiri este una din cele mai prețioase dulcețuri românești. Ea nu este costisitoare dacă ești norocos și în grădina ta cresc tocmai trandafiri din soiul potrivit și nici nu este foarte dificil de preparat. Dar pe de altă parte, ca să obții un produs desăvârșit, ai nevoie de experiență. Din fericire însă, există producători români de încredere precum Biodac, care o prepară pentru tine, ajutându-te să economisești timp și energie și oferindu-ți ocazia doar să te delectezi cu aroma, parfumul și textura ei.

Dulceața de tradafiri este o dulceață foarte îndrăgită de cei mici, dar și de cei mari în egală măsură. Ea este pur și simplu delicioasă dimineața, pe o felie de pâine prăjită cu unt, alături de un pahar de lapte, dar și servită ca în povestea noastră de mai sus, simplă, lângă cafea aburindă și apă rece rece.

Dulceața de tradafiri face echipă bună și cu clătite, gogoși, plăcinte, dar și fel de fel de prăjituri, iar torturilor le oferă acel je ne sais qui pe care îl căutăm cu toții atunci când vine vorba de o aniversare. Cu alte cuvinte, este o dulceață minunată, de care tu și familia ta vă veți bucura din plin odată ce-i faceți loc în cămară.

Ți-am făcut poftă? Nu-i nimic! Nici noi nu ne-am putut abține fără să deschidem un borcan cu dulceață de trandafiri de la Biodac atunci când am scris aceste rânduri. Iar dacă vrei și tu o astfel de bunătate, să știi că o găsești și o poți cumpăra direct de pe platforma noastră!

Pentru micul dejun noi recomandam lapte de măgăriță de la Ferma Măgărițelor pentru creșterea imunității pentru toți membri unei familii. De pe platforma noastră poți cumpăra lapte de măgăriță premium la 250 ml.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: