Se încarcă...
Kingart Delicatesse Fabricat In Romania 1 Scaled 1

Delicatese pentru români – KingArt Delicatesse

https://fabricatinro.ro a descoperit un business local, ce face bani frumoși cu obiecte importate de peste mări și țări. Dacă sunteți adepții obiectelor unicat, sau a cadourilor care impresionează, vă putem spune că în magazinele KINGART DELICATESSE nu veți rămâne niciodată în pană de idei. Ideile voastre vor fi completate de noutăți din Indonezia, Thailanda, China, Africa, Ungaria și alte țări.

Istoria KingArt

Afacerea s-a deschis în 1998, în Oradea, și s-a extins și în alte orașe, în care KINGART are magazine – Brașov, Târgu Mureș, Satu Mare. În aceste orașe sunt deschise peste 20 de magazine, iar altele zeci partenere, extinse în toată țara. O să spuneți că se comercializează totuși produse care nu sunt făcute în România, că acest tip de afacere nu aduce profit țării. Fundamentul gândirii noastre a fost următorul – acești oameni caută parteneriate în afara țării, importă produse care bineînțeles presupun niște costuri. Acești bani merg în respectivele țări, și nu în România. Dar, la cele 20 de magazine din țară lucrează oameni, au locuri de muncă, salarii impozitate de stat, deci ceva bani rămân și în țară.

De altfel, sunt comercializate în țară, profitul și impozitele sunt aplicate tot aici, românii tot au de câștigat. Iar pe lângă bani, românii găsesc în aceste magazine obiecte dintre cele tradiționale ale țărilor cu istorie și tradiții diferite de ale noastre. Câștigurile sunt și culturale, iar calitatea obiectelor este „la ea acasă”. Ceea ce puteți găsi în magazine, printre multe altele, sunt: cănile cerate, medalii, diplome, căni cu mesaj, pușculițe, premii, halbă de bere, ciocolată cu mesaj, magneți, carduri poștale. Mai multe detalii despre produse puteți găsi aici https://www.kingart-delicatesse.com/.

Ce au deosebit produsele KingArt?

De ce sunt acestea atât de speciale, și de ce nu le-ați putea cumpăra de oriunde altundeva? Pentru că sunt personalizate.  Cererea pieței a condus KINGART spre personalizarea diferitelor obiecte, pentru a transforma cele mai simple obiecte, în unele de efect, cu care veți putea face senzație. Tuturora ne place să primim cadouri, iar dacă acele cadouri știm că sunt făcute „doar pentru noi”, ne poate crește stima de sine, sau ne putem da seama care dintre prieteni ne cunosc mai bine. Dar, ca să rămânem în memoria celorlalți, putem folosi obiectele personalizate în avantajul nostru, intrând în memoria celor dragi pe termen lung.

KINGART investește mereu în performanță, participă la târguri internaționale în căutarea de noi furnizori pentru a putea oferi clienților produse deosebite, aduce în atenție ultimele noutăți pe piața de produse personalizate, îmbunătățește permanent sistemul de lucru pentru a răspunde cât mai prompt solicitărilor clienților.

Dacă v-au inspirat produsele KINGART și căutați și alte produse românești asemănătoare, vă invităm să descoperiți producătorii de pe platforma noastră!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: