Se încarcă...
Băcănie Pe Platou

De ce să-ți faci cumpărăturile direct de la băcănie?

Pentru noi, românii, băcăniile sunt un loc fermecat, unde gustul deosebit, creativitatea și calitatea se împletesc și îți oferă astfel ocazia de a te bucura de niște experiențe culinare nemaipomenite. La Băcănie pe Platou de exemplu, poți descoperi gustul autentic tradițional ieșean, gustul care trezește nostalgia localnicilor, iar pe cei care vizitează zona îi face să aprecieze și mai mult calitatea și naturalețea produselor românești.

Produsele pe care le poți cumpăra de la Băcănie pe Platou sunt alese pe sprânceană, exclusiv de la producători și furnizori din România. Astfel, calitatea lor este una excepțională, iar gustul nemaipomenit. Bunătățile de la Băcănie pe Platou se potrivesc perfect pentru ocaziile festive, dar și ori de câte ori ai poftă de ceva gustos și rapid de servit. 

De ce să-ți faci cumpărăturile de la băcănie?

Dacă ești obișnuit cu supermarket-urile unde găsești într-un singur loc tot ce ai nevoie de la brânzeturi, mezeluri și lactate și până la bunuri de larg consum cum ar fi obiectele de papetărie sau obiectele de uz casnic, s-ar putea să ți se pară puțin incomod să-ți schimb brusc stilul de viață și să începi să cumperi de la băcănie, dar odată ce îți faci un obicei din această practică, ai numai de câștigat.

Poate că sunt puțin mai scumpe decât produsele din supermarket, dar delicatesele din băcănie sunt mai gustoase și mai sănătoase, iar dacă pui calitatea înaintea cantității, atunci merită infinit mai mult să cumperi de la băcănie. În plus, produsele naturale sunt mai sățioase. Laptele de la băcănie este mai gras, carnea are mai mult gust, iar gălbenușul ouălor este mai galben și are o aromă mai intensă. Astfel, chiar dacă mănânci mai puțin, te simți mai sătul, mai ușor și mai energic.

De asemenea, și producătorii locali sunt motivați să producă mai mult și mai ieftin. De cele mai multe ori prețul produselor naturale este mai mare decât celor din supermarket pentru că acestea sunt fabricate în cantități mai mici și au un public mai puțin numeros. Astfel, dacă toți am cumpăra mai mult de la conaționalii noștri, prețul produselor românești ar scădea și s-ar crea astfel un echilibru între cerere și ofertă.

Nu în ultimul rând, investind în produsele băcăniilor românești investești în România. Și supermarket-urile la fel ca și celelalte companii străine de pe piața românească plătesc taxe în țara noastră, dar profitul pe care îl obțin nu-l investesc aici așa cum procedează de exemplu producătorii români care tot ce obțin reinvestesc în România pentru a se dezvolta și a produce mai mult și mai mult. Cu alte cuvinte, când cumperi de la băcăniile românești nu doar mănânci mai bine, ci, cu timpul, ajungi și să trăiești într-o țară mai frumoasă și mai bine dezvoltată.

Și iată că ți-am prezentat nu doar unul, ci mai multe motive pentru care oricare dintre noi ar trebui să acorde mai mult credit producătorilor români și cumpărăturilor locale.

Pentru micul dejun noi recomandam lapte de măgăriță de la Ferma Măgărițelor pentru creșterea imunității pentru toți membri unei familii. De pe platforma noastră poți cumpăra lapte de măgăriță premium la 250 ml.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: