Se încarcă...
Cele Mai Importante Motive Pentru Care și Tu Ar Trebui Să Consumi Mai Multe Lactate RomaneȘti

De ce să să consumi mai multe lactate ROMÂNEȘTI?

Lactatele sunt niște alimente care nu ar trebui să lipsească din dieta nimănui. Bineînțeles, există și excepții, persoane care din cauza bolilor cronice de care suferă nu pot consuma lactate sau sunt nevoite să aleagă doar anumite tipuri de lactate. Însă, pentru majoritatea noastră, proteinele și celelalte substanțe sănătoase din lapte oferă o gamă largă de beneficiii.

De ce ar trebui și tu să consumi mai multe lactate?

Dacă medicul tău nu ți-a recomandat altfel, atunci ar fi bine în primul rând să consumi lactate pentru aportul lor de vitamina D. Foarte multe tipuri de lactate sunt îmbogățite cu vitamina D, o vitamină vitală pentru organismul uman, care deși se produce în mod natural, prin expunerea la soare, este deficitară multor persoane din cauza stilului lor de viață.

Vitamina contribuie la sănătatea oaselor prin rolul pe care îl are în absorbția calciului, dar este importantă și pentru multe alte sisteme ale corpului, cum ar fi sistemul reproducător.

De asemenea, conform studiilor de specialitate, se pare că conținutul ridicat de calciu din produsele lactate poate contribui și la reglarea tensiunii arteriale. Din acest punct de vedere, este important să reținem însă că doar calciul are un rol pozitiv asupra tensiunii, și nu și grăsimile sau proteinele din lapte, motiv pentru care, dacă vrei să consumi lactate pentru a-ți ține sub control tensiunea arterială, ar fi de preferat să optezi pentru cele degresate.

Tot în ceea ce privește lactatele degresate, mai putem adăuga faptul că aceste alimente sunt bune și pentru cei care doresc să piardă în greutate. Lactatele degresate nu îngrașă, dar în același timp oferă corpului nutrienții necesari pentru a fi sănătos și a se simți plin de energie.

Nu în ultimul rând, mai ales lactatele românești, produse la standarde înalte de calitate, au un gust deosebit și oferă mâncărurilor în care sunt folosite ca ingrediente o savoare specială. Nimic nu se compară la gust cu o prăjitură cu mult unt sau o plăcintă făcută cu smântână. Iar când vine vorba de mese festive, parcă nimic nu face mai multă cinste fripturilor și celorlalte delicatese din carne românești, decât un piure de cartofi cu lapte și unt din belșug. Iar când vrei o masă rapidă și gustoasă, ce poate fi mai bună decât o porție sănătoasă de mămăligă cu brânză și smântână?

De unde să cumperi lactate gustoase românești?

Pe platforma noastră găsești mulți producători români, responsabili, care produc lactate de înaltă calitate, dar una din cele mai bogate game de produse o oferă Five Continents. De la lapte dulce și până la tot felul de sortimente de iaurt și smântână și multe alte derivate din lapte, găsești tot ce îți dorești de la acest producător. De fapt, ca să ne exprimăm corect și să nu lăsăm loc de confuzie, Five Continents este un grup de producători talentați care oferă românilor lactate proaspete și gustoase, fabricate la cele mai înalte standarde europene de calitate. 

În cadrul grupului Five Continents totul se face cu dragoste, tocmai pentru ca cei care consumă aceste produse să aibă parte de tot ce e mai bun!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: