Se încarcă...
Paine Panifcom Mândria Brutarului - Maiaua

Cum se face o pâine bună? Bună de tot!

Cum se face o pâine bună? Maiaua poate fi o solutie.

Pentru noi, românii, aproape că nu există aliment mai important decât pâinea. Consumăm pâine cu orice și la aproape orice fel de mâncare și uneori o savurăm cu plăcere chiar și sub formă de desert. Această dependență de pâine însă, ne-a făcut și foarte exigenți. Chiar dacă nu toți știm să facem pâine, majoritatea noastră poate să facă diferența dintre o pâine bună și una obișnuită, după aspect și gust.

Și noi, echipa FabricatinRO, ne numărăm printre fanii pâinii bune și ca să aflăm secretele unei pâini ca la carte, am tras puțin cu ochiul la partenerii noștri de la Panifcom și am aflat cum fac ei pâine atât de delicioasă.

Maiaua este cea care dă viață pâinii

Tot căutând și cercetând, am descoperit că maiaua este unul din principalele secrete ale atât de îndrăgitei pâini Panifcom. Pentru producția industrială, maiaua are nenumărate beneficii ca de exemplu: 

– Creșterea eficienței producției și distribuției;

– Maximizarea calității produselor de panificație din punct de vedere al gustului, aromei, culorii și texturii. Mai concret spus, maiaua face ca pâinea să aibă un miez umed și o coajă crocantă, așa cum ne place tuturor.

– Încetinirea procesului de învechire. Pâinea cu maia rezistă mai mult decât pâinea obișnuită;

– Îmbunătățirea disponibilității nutrienților și a mineralelor din pâine;

– Diversificarea produselor de panificație.

Ingrediente cheie care oferă un plus de aromă pâinii

Unele sortimente din gama Panifcom conțin din belșug diferite tipuri de semințe. De exemplu, pâinea Mândria Brutarului integrală cu semințe este plină de semințe de in, susan și floarea soarelui cu multiple beneficii pentru organism. 

Semințele de in sunt cunoscute pentru beneficiile lor asupra sănătății inimii. Cele de susan pe de altă parte sunt bogate în calciu și proteine. Iar cele de floarea soarelui au un rol detoxifiant. 

Unde mai pui că fiind fabricată din cereale integrale, această pâine este bogată și în fibre, fiind astfel recomandată persoanelor care doresc să acorde mai multă grijă sănătății propriul corp, dar și pretențioșilor care nu se mulțumesc cu puțin atunci când vine vorba de pâine.

Panifcom – pâine delicioasă, cu rețetă curată

Sortimentele de pâine din portofoliul de produse Panifcom nu se remarcă doar prin gustul și aspectul lor, ci mai ales calitatea ingredientelor pe care le conțin. Acestea conțin aditivi artificiali care să le îmbunătățească aspectul și aroma pentru că sunt deja perfecte datorită ingredientelor lor naturale și nici chimicale care să le prelungească viața la raft. 

Mai mult, sortimentele integrale, ca pâinea cu 3 Boabe, au și o deosebită valoare nutritivă întrucât prin măcinarea integrală a boabelor din care sunt fabricate toate componentele nutritive din componența acestora își păstrează toate proprietățile originale. Spre diferență de alte sortimente de pâine la care se folosește doar miezul, făina utilizată în rețeta pâinii cu 3 Boabe conține pe lângă miez și învelișul și germenele cerealelor din care este fabricată. Iar gustul este unul cu adevărat special! 

Apropo, care este pâinea ta preferată? 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: