Se încarcă...
Jez Timms 6jqmjhqpvhe Unsplash

Cris-Tim: sănătate și familie

Orice român autentic înțelege prin ”masă copioasă”, o farfurie plină cu bunătăți preparate din carne. Brandurile Cris-Tim au fost alese 5 ani la rând, cele mai de încredere mezeluri din România și în continuare, se bucură de suportul și satisfacția deplină a clienților săi.

Cris-Tim este una dintre cele mai cunoscute firme de pe piața mezelurilor din țara noastră, având rădăcinile înfipte în țărmul românesc și înflorind prin seriozitate, pasiune și creativitate. Această firmă aparține unor oameni minunați care și-au devotat întreaga viață unui țel demn de apreciere și admirație. Soții Cristina și Radu Timis cred într-un viitor în care toți oamenii vor alege să mănânce sănătos, și având această viziune, și-au propus să dezvolte o afacere de familie, cu mezeluri gustoase și alimente nutritive. Fabricatinro.ro susține brandul Cris-Tim și vă îndeamnă să vă delectați papilele gustative cu bunătăți românești!

De ce este Cris-Tim o companie atât de apreciată?

Printre valorile Cris-Tim se numără grija pentru oameni, responsabilitatea, inovația, tradiția și calitatea. Însă temelia acestei afaceri o reprezintă importanța acordată angajaților și clienților, aceștia fiind considerați o extensie a familiei Cris-Tim. Certificatul de calitate al produselor este emis de una dintre cele mai prestigioase grupuri de audit din Europa- Germanischer Lloyd, iar lanțul de producție și distribuție respectă, cu strictețe, normele impuse de Uniunea Europeană.

Portofoliul de mărci Cris-Tim cuprinde mezelurile meșteșugite Matache Măcelaru`(șuncă, cârnați, parizere, salam fiert afumat  și specialități), produse lactate Mândruța de la ferma noastră( lapte, sana, lapte de băut, iaurt și smântână), mezelurile Vitality (bacon, mușchi file, șuncă de curcan și cârnați semiafumați) și mezelurile Alpinia (salam fiert, parizere și diverse specialități). De asemenea, Cris-Tim oferă o gamă variată de produse de post și produse vegetale. Pentru a afla mai multe informații, vă sugerăm să accesați site-ul: www.cristim.ro . Magazinele Cris-Tim pot fi găsite în 11 locații din București, Mogosoaia și Ploiești iar ofertele speciale și edițiile limitate pot fi cunoscute doar în vitrinele acestor magazine.

Cris-Tim încurajează adoptarea unui stil de viață sănătos și îmbunătățirea calității vieții, respectând 5 reguli susținute și de Ministerul sănătății:

1. Asigurați-vă că aveți mese echilibrate nutrițional

2. Consumați 2l de apă pe zi

3. Evitați alimentele hipercalorice

4. Consumați cu moderație băuturi alcoolice

5. Menține echilibrul între aportul alimentar și activitatea fizică

Acestea fiind spuse, fabricatinro.ro susține brandul Cris-Tim și orice om care îndrăznește să-și planteze o afacere pe țărmurile din România! Împreună putem să ajutăm la îmbunătățirea sistemul economic român!

Sursă imagine: www.universulalimentar.ro

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: