Se încarcă...
Mag Spec 02 1

Conacul Boierului din Bucuresti

Locuiesti in capitala Romaniei si nu stii de unde iti poti cumpara produse alimentare traditionale romaneste? Noi am aflat ca este un magazin alimentar, “Conacul Boierului” care iti poate oferi o gama larga de produse traditionale românești dar si mancare gatita dupa o carte de retete vechi de 100 de ani, mostenire de familie.

Cea mai mare preocupare a patronilor conacului este ca magazinul sa ofere o experienta autentica, intr-o atmesfera placuta, celor care isi doresc sa isi aminteasca de aromele copilariei, de mancarea gatita ca la mama acasa, de mirosul de cuptor incis, de carnatii si slanina din podul bunicilor, de muraturile din beci sau de dulceturile din camara.

Ce fel de specialitati poti cumpara de la Conacul Boierului?

Conacul Boierului se bazeaza pe specialitati din carne, preparate traditionale, branzeturi, produse de panificatie preparate in cuptor pe vatra, prajituri de casa, compot, sirop si dulceata, muraturi, ceaiuri natural din plante, palinca si vin.

Conacul Boierului mai ofera si fructe si legume proaspete, aduse pe timpul verii direct din gradinile producatorilor, oameni care au fost vizitati personal de Din Constantin, proprietarul magazinului  si s-a asigurat  ca produsele sunt facute in mod traditional.

Conacul Boierului este  si o marca proprie in care garanteaza ca produsele sunt 100% natural, bioRO, fara conservanti si se comercializeaza in magazinul propriu.

Locatia Conacului Boierului de pe Calea Victoriei, intr-o casa veche de 100 de ani l-a determinat pe manager sa isi aleaga un profil de consumatori mai aparte, “oameni cu masini si cu carti de vizitia, o abordare care pana acum a dat roade pentru ca toti clientii care intra o data se reintorc la noi” iar clientii mai beneficiaza si de un sistem de carduri de fidelitate, in functie de valoarea cosului de cumparaturi reducerea creste de la 5,10 sau chiar 15%  explica antreprenorul.

Alege produsele de la Conacul Boierului, sunt produse bio romanesti, create si fabricate in Romania, la fel ca toate produsele listate pe platforma noastra!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: