Se încarcă...
Ferma Magaritelor

Ce substanțe conține laptele de măgăriță și ce beneficii are pentru organism?

Laptele de măgăriță este un aliment miraculos, unic din punct de vedere chimic. El se folosește de mii de ani în diferite diete și recent se bucură din nou de foarte multă atenție din partea amatorilor de alimente 100% naturale și sănătoase. Pe piață, laptele de magarita este un aliment destul de greu de găsit, dar cei din comunitatea FabricatinRO care vor să-l încerce pot apela la Ferma Măgărițelor, o fermă din România care produce lapte de măgăriță premium, listată pe platforma noastră.

Care este compoziția laptelui de măgăriță?

Din punct de vedere chimic, laptele de măgăriță este foarte asemănător cu laptele uman, dar și cu cel de vacă. El este bogat în vitamine și minerale, dar și multe proteine. Pe de altă parte, are un conținut scăzut de grăsimi, și mai multă vitamina D decât multe alte tipuri de lapte.

Care sunt cele mai importante beneficii ale laptelui de măgăriță?

Este bun ȘI persoanelor alergice

Laptele de măgăriță nu provoacă alergii, ba mai mult, poate diminua efecte substanțelor alergice asupra organismului. Motivul pentru care acest aliment poate fi consumat în siguranță și de către persoanele alergice este faptul că are un conținut foarte scăzut de cazeină. 

Fortifică sistemul imunitar

Dacă vrei să ai o sănătate de fier, ar fi bine să consumi lapte de măgăriță zilnic, dimineața, pe stomacul gol, timp de cel puțin trei luni, repetând cura de două ori pe an. Este suficient un pahar și poți să-l bei proaspăt, exact așa cum l-ai scos din frigider, ceea ce îl face să fie un aliment foarte ușor de consumat. Dar pentru cele mai bune efecte, ar fi bine să alegi un lapte de măgăriță de o calitate premium, așa cum este cel de la Ferma Măgărițelor.

Are efecte benefice pentru plămâni

Laptele de măgăriță este recomandat în tratamentul tusei convulsive, precum și în tratamentul multor alte afecțiuni ale plămânilor. El ajută la curățarea și fortificarea organelor cu rol vital în respirație, precum și pentru multe alte boli ale organelor interne.

Se poate bea de către aproape oricine

Chiar și persoanele care suferă de intoleranță la lactoză, pot bea în general lapte de măgăriță fără să aibă niciun fel de probleme. De asemenea, chiar și pentru sugarii ai căror mămici nu au suficient lapte, laptele de măgăriță este un aliment potrivit, care le poate oferi substanțele nutritive de care au nevoie pentru a se dezvolta frumos și sănătos.

Prin ce se deosebește laptele de măgăriță de cel de vacă?

La gust, laptele de măgăriță este similar cu cel de vacă, numai că este mult mai slab. Dar pe de altă parte, el conține mult mai multă vitamina C decât laptele de vacă, mai mult fier și antioxidanți Omega 6 și Omega 3, care îl fac să fie un aliment net superior din punct de vedere al compoziției chimice.

Tu ai încercat până acum laptele de măgăriță? Dacă nu și ești curios să afli mai multe despre el, te invităm să citești și celelalte materiale de pe blogul nostru despre laptele de măgăriță și să-l comanzi de la Ferma Măgărițelor prin intermediul magazinului nostru! Poftă bună și sănătate!

Comanda lapte de magăriță premium sau lapte de magarita crud normal 500ml la flacon

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: