Ferma Măgărițelor – beneficiile consumului laptelui de măgăriță

Dacă ne urmărești activitatea, suntem convinși că ai aflat deja despre concursul nostru desfășurat în parteneriat cu Ferma Măgărițelor. Am vrut să aflăm cât de bine cunosc cititorii noștri care sunt beneficiile consumului laptelui de măgăriță și atunci le-am pus o întrebare simplă care unora dintre ei le-a adus premii atrăgătoare. Iar dacă nu ai apucat să citești încă toate răspunsurile participanților, ți-am pregătit acest articol în care am făcut un rezumat al acestora. Deci, care sunt beneficiile consumului laptelui de măgăriță?

Bun pentru plămâni

Știai că în popor la tusea convulsivă i se mai spune și tuse măgărească? Încă din vechime bătrânii știau că această tuse se poate trata cu lapte de măgăriță, iar cei care nu creșteau în propria gospodărie măgari, opreau pe stradă vecini cu măgărițe care aveau pui și le cereau puțin lapte.

Combate îmbătrânirea

Laptele de măgăriță este bogat în vitamine, în special A și E. Din acest motiv, el ajută la regenerarea pielii, făcând-o mai moale, mai catifelată și redându-i frumusețea naturală. Mulți din participanții la concursul nostru au lăudat acest aspect al laptelui de măgăriță despre care au vorbit pe larg în răspunsurile lor.

Bun antiinflamator

Laptele de măgăriță este un excelent antiinflamator. Mai mult, el ajută și la oprirea sângerărilor și consumat în mod regulat previne infecțiile gastrointestinale,.

Bun pentru dantură

Orice tip de lapte este bun pentru dinți, dar cel de măgăriță este un produs aparte. El ajută la întărirea smalțului și a oaselor în care sunt fixați dinții, dar contribuie și la sănătatea gingiilor.

Bun pentru scăderea colesterolului

Din totalul de răspunsuri primite, aproximativ 10% specificau cât de bun este laptele de măgăriță în scăderea colesterolului rău. Unii oameni au o predispoziție la creșterea exagerată a colesterolului și aceștia, pentru a ține colesterolul sub control, pot apela la metode naturale, sigure și fără efecte secundare ca de exemplu consumul laptelui de măgăriță.

Este hrănitor, are gust plăcut și o calitate înaltă

Au fost și multe răspunsuri scrise la modul general despre laptele de măgăriță. Aproape o treime din participanții la concurs au lăudat valoarea nutritivă a laptelui de măgăriță, gustul său deosebit și calitatea sa înaltă în comparație cu alte tipuri de lapte. Iar noi, suntem cu totul și cu totul de acord cu ei.

Este bun pentru copii

Mulți copii suferă de intoleranță la laptele de vacă, dar din motive naturale, nu mai pot consuma nici lapte matern. Acestora le este recomandat laptele de măgăriță deoarece din punct de vedere chimic, se aseamănă cel mai bine cu laptele de mamă. Aceste informații nu sunt foarte cunoscute în rândul consumatorilor de lapte, dar se pare că o bună parte din participanții la concursul nostru le cunoșteau deja deoarece o parte din ei, nu numai că ne-au povestit aceste lucruri, dar au spus că oferă lapte de măgăriță și copiilor lor.

Vrei și tu să încerci lapte de măgăriță de la Ferma Măgărițelor? Dacă ți-am făcut poftă sau dacă te-au convins cititorii noștri să cumperi, îl găsești aici, pe site-ul oficial Ferma Măgărițelor la secțiunea COMANDĂ!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj