Se face ora cinei și încă nu ai pregătit nimic bun pentru diseară? Ei bine, chiar dacă pentru mulți români cina este una din cele mai importante mese ale zilei, cine a zis că ea trebuie să fie neapărat complicată? Ca să te ajutăm cu pregătitul cinei, îți vom prezenta în acest articol câteva rețete bune de savurat cu pâine. Așa că, dă o fugă până la magazin și cumpără de la Panifcom Mândria Brutarului sau o pâine cu rețetă curată, din 3 Boabe și în maxim 15 minute masa este gata.
Bun cu Pâine Panifcom: Supă cremă de legume

Pentru felul unu încearcă o supă cremă de legume. Dacă ai vreo două mâini de legume care fierb repede și un blender, acest preparat culinar este repede cât ai zice pâine. De preferat ar fi să pui la fiert niște dovleac plăcintar, zucchini ori ciuperci și vreo doi cartofi ca să se îngroașe preparatul. Nu uita să pui în fiertură și un praf generos de sare, iar când totul este gata, scurge apa și blenduiește până obții un piure fin. Apoi, adaugă cam o cană de smântână grasă, de gătit, amestecă din nou și servește cald și bun cu pâine.
Bun cu Pâine Panifcom: Senviș cald, venețian

Îi spunem noi senviș venețian, dar tu poți să-l numești tartină, bruschetă sau vrei tu. Pentru o astfel de delicatesă, unge cu puțin unt pe ambele părți o felie de pâine Panifcom (sau câte trebuie dacă ai mai mulți pofticioși la masă) și prăjește-o în tigaie. Pune peste puțin spanac sotat, niște felii subțiri de ciuperci, crude sau puțin călite și un ou fiert cam 3 minute, cu albușul tare și interiorul moale. Un astfel de senviș e mult mai satisfăcător decât poți să-ți imaginezi!
Bun cu pâine: Shakshuka

Obișnuit cu rețete românești, te-am pierdut încă de la nume cu acest preparat, nu-i așa? Dar dacă ai răbdare să citești două rânduri e mai simplu decât îți imaginezi. Tot ce trebuie să faci este să călești bine bine niște solzișori de ceapă, bucățele de ardei gras și un ardei iute sau chiar doi dacă ești curajos. Apoi, să condimentezi totul foarte bine, să adaugi roșii proaspete tăiate cubulețe și după ce a fiert puțin și a scăzut lichidul, să spargi deasupra vreo trei – patru ouă și să le lași să se prăjească. Sacrifică două – trei frunze de la busuiocul de la geam, taie-le mărunt și aruncă-le peste preparat. Ca prin minune, vei vedea cum tigaia ta s-a umplut de ceva bun de mâncat cu pâine.
Bun cu pâine: clătite americane

Înainte de a te apuca să ne ții o prelegere cu toate motivele pentru care clătitele nu ar trebui mâncate niciodată cu pâine, dă-ne voie să-ți explicăm mai bine la ce ne-am referit. Când am zis clătite cu pâine ne-am referit întocmai la clătite din pâine. Rupe câteva felii de pâine Panifcom în bucățele mici, udă-le cu lapte din belșug și apoi transferă totul într-un blender. Mai adaugă ouă, zahăr, vreo două linguri de ulei și un vârf de praf de copt bio și după ce ai amestecat totul bine dozează compoziția cu polonicul și prăjește minunăția în tigaie. Deliciooos!