Îmbinând pasiunea cu excelenṭa gustului ca la mama acasă, Casa Tradiṭiei vine în întâmpinarea clienṭilor de pretutindeni cu produse tradiționale româneşti a căror savoare s-a păstrat neschimbată de peste veacuri. Deschiderea afacerii a avut loc pe meleagurile Iaşului, oferind clienṭilor posibilitatea de a gusta produse autentice româneşti, tradiṭionale din mai multe zone ale ṭării.
Orice produs care a ajuns vreodată pe rafturile magazinelor a trecut mai întâi printr-un proces atent de preparare şi selecṭionare. Afumarea cărnii are loc în afumătorii special create pentru aceste preparate, procesul de afumare implicând doar lemn şi rumeguş de cireş şi fag.
Toate procedeele de maturare ale produselor pasteurizate, în special a laptelui, face ca acestea să aibă cea mai bună temperatură şi umiditate în încăperile care sunt special amenajate. Casa Tradiṭiei rămâne şi este un brand pus sub semnul inovaṭiei în ceea ce priveşte selectarea cu atâta grijă a produselor tradiṭionale, reunind mai multe obiceiuri culinare ce aparṭin diferitor zone de provenienṭă.
Cum de altfel nu puteau lipsi delicatesele pentru gurmanzi, zona Bucovinei îşi deschide larg cămara de bunătăṭi a meleagurilor sale pentru a aduce preparate culinare din cele mai alese. De la dulceṭuri de tradafiri realizate fără strop de aromă sau conservanṭi artificiali, cozonac de casă, brânzeturi de casă, şi până la tradiṭionala zacuscă precum şi multe alte minunăṭii de degustat, multe specialități se găsesc din Bucovina. În același timp, ṭinuturile Harghitei şi Covasnei vin în întâmpinarea clienṭilor cu produse atent selecṭionate de carne şi preparate din lapte. Zona Braşovului se remarcă în tradiṭie prin mixurile de brânzeturi de oaie şi produsele proaspete de păstrăv de la munte.
Toate aromele şi gusturile îmbinate şi aduse laolaltă fac din Casa Tradiṭiei o cultură culinară greu de egalat, rămânând una dintre preferatele românilor de pretutindeni. Gustul de acasă rămâne neschimbat, savoarea şi prepararea unei mâncări de calitate se vede în tot ceea ce reprezintă această afacere. Fiecare bunătate este preparată şi servită proaspăt, fiind atent condimentată cu ingrediente naturale de cea mai bună calitate. Performanṭa acestui succes constă în secretele artei culinare tradiṭionale şi îmbinarea acestora cu noile tehnologii care fac diferenṭa.
Ingredientele nu sunt singurul atuu care fac din aceste produse de o calitate superioară un răsfăṭ neîncetat. Aromele atent selecṭionate sunt cele care de fapt contribuie la îmbinarea armonioasă a preparatelor. Pentru marinarea cărnii se folosesc condimente care mai de care, cum ar fi cimbrul, usturoiul, rozmarinul şi busuiocul care dau un gust ales fiecărui preparat iar pe langă acestea se mai adaugă un strop de savoare – niṭel vin roşu care face ca totul să alunece mai bine pe gâtlej.
Această tradiṭie vie cu obiceiuri păstrate de orice gospodar bun a zonelor de la munte rămâne impregnată în nota autentică de mâncăruri atent selectate pentru toate gusturile şi reunite sub o singură siglă: Casa Tradiṭiei. Alături de această poftă de mai bun, de autentic românesc se alătură şi site-ul care susṭine producătorii români de pretutindeni din ṭară. FabricatÎnRo este un site dedicat în întregime românilor care au afaceri, oameni inventivi şi dedicaṭi unei Românii care se poate schimba şi în bine.
Sursă poză: aici