Se încarcă...
Casa Buna Fabricat In Romania

Casa Bună – hai la masă împreună! Am gătit cu iaurt delicios!

Casa Bună este un producător de iaurturi, ce face parte din gama de produse ale companiei Danone. Casa Bună acoperă o mare parte din necesitățile zilnice nutriționale, având o gamă largă de produse lactate, formată din iaurturi, smântână, lapte degresat și parțial degresat. Toate aceste produse sunt naturale și reprezintă gustări echilibrate din punct de vedere nutrițional și acătuiesc o masă boată în vitamine pentru tine și familia ta.

Prețul produselor acestor produse este unul accesibil oricărui buget, brandul producând produse ieftine și de calitate, care conform specialiștilor ar trebui să ocupe un loc principal în produsele consumate la o masă zilnică normală. Iaurtul este unul dintre produsele de bază ce asigură buna funcționare a organismului, datorită concentrației ridicate de vitamine, calciu, potasiu, zinc și vitaminele lactatice.

Istoria brandului Casa Bună

Casa Bună are grijă de tine și de familia ta și îți oferă la un preț de invidiat, produse ce ajută la îmbunătățirea stării de sănătate și la revigorarea fizică. Danone înțelege cât de importantă este sănătatea pentru tine și familia ta, de aceea, în 2013, Danone a organizat Conferința de Sănătate prin Alimentație, aducând în atenția românilor aspecte importante de luat în seamă cu privire la alimentație și la produsele consumate.

www.fabricatinro.ro susține inițiativa Danone, susține produsele naturale și fabricate în România și este alături de Casa Bună, promovând produse românești ale brandurilor ce au grijă de consumatorii lor și înțeleg importanța anumitor valori și principii importante pentru aceștia.

Multe din problemele cu care se confruntă majoritatea populației își află răspunsul într-o dietă sănătoasă alcătuită din elemente nutritive naturale și exerciții fizice regulate. Casa Bună are grijă să ofere românilor partea nutritivă. Un singur iaurt pe zi, conform medicilor, nu ajută doar la menținerea limitei calorice și a concentrației de calciu, ci ajută la evitarea cancerului de colon, fiindcă accelerează tranzitul intestinal și ajută la prevenirea diabetului și a bolilor cardiovasculare.

Cine recomandă aceste iaurturi?

Atât doctorii, cât și cei ce au încercat Casa Bună recomandă acest produs ca pe o soluție simplă și la îndemână de a-ți menține sănătatea și vigoarea, mai ales în condițiile stilului de viață contemporan. Noi cei de la www.fabricatinro.ro împărtășim această opinie și susținem ideea conform căreia “cu un singur iaurt pe zi, sănătatea ți-o menții”.

Pentru mai multe detalii și pentru a te convinge de calitatea produselor Casa Bună, intră pe www.danone.ro, iar la categoria produse alege produsele Casa Bună și susține și tu calitatea la un preț accesibil. Susține economia tării și sănătatea românilor cumpărând produse fabricate în România de producători care știu cât de importantă este sănătatea ta și a familiei tale.   

Descoperiți și alte branduri românești de iaurturi pe platforma FabricatinRO!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: