Se încarcă...
416374 273534666078691 122501872

CAP Gurbănești – ferma ta pentru produse naturale

Având în vedere numeroasele probleme de sănătate care au apărut la tot mai multe persoane, este foarte important ne gândim la ceea ce mâncăm şi alegem doar produse naturale, pentru a fi siguri avem grijă de sănătatea noastră aşa cum trebuie.

Câteva cuvinte despre ferma CAP Gurbănești

CAP Gurbănești este o fermă deschisă recent, având o vechime de doar 2 ani. Ideea a fost pusă în practică după ce într-o vară, proprietarii au comercializat roşii către un număr restrâns de clienţi, pentru a testa piaţa şi pentru a vedea dacă produsele lor sunt apreciate. Misiunea fermei CAP Gurbănești este ofere clienţilor cele mai bune roşii din ţară, astfel îndreptând clienţii către produsele lor. Având în vedere majoritatea roşiilor de pe piaţă sunt tratate cu substanţe chimice şi îşi pierd gustul, ei s-au gândit că oamenii ar prefera roșiile naturale.

Atunci când mănânci o roşie de la ţară şi una din magazin, vei observa imediat diferenţa şi îţi vei da seama roşia crescută natural va avea un gust mult mai plăcut. Secretul lor este folosirea seminţelor vechi, rezultate de la roşiile naturale crescute în grădinile tradiţionale. Astfel, nefolosind seminţe din comerţ, vor avea parte de o producţie gustoasă şi roşii care atragă clienţii.

Ferma şi-a mărit activitatea şi astăzi oferă mai multe produse, nu doar roşii, chiar dacă obiectivul principal este producerea roşiilor de calitate. Poţi găsi salată, muştar, mangold, kale, ceapă, busuioc şi o multitudine de sortimente de roşii, pentru a satisface dorinţa oricărui client.

Se folosesc îngrăşăminte naturale pentru a nu periclita calitatea produselor cultivate. Udarea recoltei se face cât mai rar posibil, pentru a stimula formarea fructozei, cea ce este important pentru orice fruct. Apa conţine uneori şi diferite extrase din plante, pentru a corecta deficitul de microelemente, care au un rol important în dezvoltarea fructelor şi legumelor.

Alege produsele bio de la CAP Gurbănești, alege să cumperi românește!

Cauți și alte produse bio românești? Te invităm să descoperi producătorii de produse alimentare listați pe platforma noastră!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: