Se încarcă...
Brânzeturi Naturale

Laktotrio și pasiunea pentru brânzeturi naturale

Cu siguranţă toţi ne dorim avem tot timpul o masă cât mai bogată în alimente savuroase şi cât mai naturale. obţii tot timpul o astfel de masă nu este chiar atât de uşor, trebuie  ştii ce cumperi pentru a avea o masă cât mai plăcută. Pe piaţă există în momentul actual o mulţime produse pe care le putem alege, dar majoritatea nu sunt bio şi nici nu oferă acelaşi gust ca cel al unui produs fabricat la ţară, fără aibă adăugate diferite substanţe chimice. Cu alte cuvinte, în comerț există puține brânzeturi naturale, carne fără chimicale sau fructe și legume bio.

Laktotrio este o fabrică de produse lactate din Bucovina, situată la 14 kilometri de Suceava. Ştim cu toţii produsele fabricate în Bucovina încă păstrează tradiţiile vechi şi din acest motiv majoritatea producătorilor aduc pe piaţă produse unice şi de o calitate superioară.

Ce fel de produse oferă Laktotrio?

Laktotrio oferă o gamă diversă de produse lactate, astfel încât puteţi cumpăra cele mai bune brânzeturi. Fie aveţi nevoie de brânză de oaie, brânză dulce de vacă, telemea de vacă, urdă de vacă sau caș de oaie, puteţi apela cu încredere la magazinele Laktotrio. Pe lângă aceste produse, mai puteţi găsi brânzeturi de o calitate superioară, cum ar fi brânza de Horodniceni sau caşcavalul de Horodniceni. Aceste 2 produse sunt cele mai cunoscute din gama Laktotrio şi au o calitate superioară.

De unde puteţi cumpără brânzeturi naturale Laktotrio?

Puteţi găsi magazine în principalele oraşe din Moldova, cum ar fi Iaşi, Suceava, Botoşani, Bacău, Buzău sau Fălticeni.

Important este faptul produsele sunt obţinute în urma procesării laptelui rezultat de la animale care sunt crescute într-un mediu natural şi într-o zonă unde poluarea este minimăFabrica Laktotrio se află în zona de 5700 de hectare unde sunt crescute animalele, fiind o zona potrivită pentru această activitate.

În concluzie, poţi alege cu încredere produsele de la compania Laktotrio, pentru o masă mai gustoasă, dar și pentru a susține economia României. Cumpără românește!

Dacă vreți să descoperiți și alți producători de brânzeturi naturale, proaspete, gustoase și sănătoase, vă invităm să accesați acest link către magazinul platformei noastre!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: