Se încarcă...
Boromir

Un produs fin doar de la Boromir

Au trecut sărbătorile de iarnă, am depăşit cu brio excesele calorice şi noi ne-am gândit ar fi timpul savuraţi nişte deserturi, pentru a  îndulci din nou. Astfel  aducem în atenţie o firmă ce face deserturi de excepţieBOROMIR. Este o firmă înfiinţată în Râmnicu Vâlcea, o societate care se ocupă cu achiziţia şi prelucrarea cerealelor, dar şi cu valorificarea superioară a făinii în secţiile proprii de panificaţie şi patiserie.

Datorită faptului  BOROMIR are moară proprie la Buzău se poate realiza întreaga gamă de produse de morărit şi panificaţie. Calitatea produselor este cartea lor de vizită, iar respectul pentru tradiţie îmbinat cu perspectiva modernă asupra domeniului fac această firmă una dintre cele mai bune de pe piaţa românească. Odată cu dezvoltarea societăţii s-a diversificat şi piaţa de produse de panificaţie, iar BOROMIR s-a adaptat acestor cerinţe – de-a lungul a 17 ani şi-a achiziţionat Moara Cibin din Sibiu, o altă moară din Buzău şi şi-au deschis puncte de lucru în toată ţară. Firma s-a dezvoltat într-un ritm dinamic, pentru ca în prezent ajungă controleze 10% din activitatea de morărit de pe piaţa de profil din România.

Produse de calitate superioară

Pentru firma BOROMIR clientul este cel mai important, şi îl consideră pe acesta ca făcând parte din marea lor familie. Îl tratează ca pe un rege, plasându-l în centrul preocupărilor sale. Marea familie BOROMIR ştie cât de important este un client care se reîntoarce de fiecare dată la un produs datorită calităţii sale, fiind conceput şi oferit cu profesionalism.

Acum v-am atras atenţia cu detalii despre activitatea şi calitatea produselor, pentru a fi siguri ceea ce  sugerăm noi  consumaţi sunt produse de calitate superioară. Acolo nu veţi găsi doar cozonacii pufoşi ca cei de odinioară ai bunicii, ci şi croissante aromate, cornuleţe fragede, amandine parfumate, blaturi de tort şi pişcoturi gata fie sărbătorite la aniversări. Dacă sunteţi totuşi mai tradiţionalişti şi  place mâncaţi specialităţi create chiar de dumneavoastră, noi  sfătuim folosiţi produsele oferite de BOROMIRpâine, paste, făinăşi un strop de inspiraţie din caietul cu reţete recomandate pe acelaşi site de această firmă.

De ce consumați produsele BOROMIR?

Odată ce consumaţi produsele preparate de BOROMIR susţineţi şi dezvoltarea continuă a firmei, şi depăşirea obiectivelor propuse, stabilitatea economiei, perpetuarea unor locuri de muncă. Nu avem nevoie de calitatea străinilor şi de produsele premium pentru a susţine economia altora. Noi putem profităm de calitatea superioară a produselor româneşti, susținând producătorii români și în genere pe noi înșine.

Sursa imagine: www.boromir.ro

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: