Biscuiții Poieni – Biscuiții dulci și savuroși ai copilăriilor fericite

Biscuitii poieni fabricat in Romania

Biscuiții Poieni fac parte din produsele care ne aduc aminte de copilărie. Cu o tradiție de peste jumătate de secol acest brand este în continuare la mare căutare.

În ultima perioadă acest brand a revenit pe piață cu noutăți și a oferit cumpărătorilor 3 noi produse:

  • Poieni cu merișoare gustoase – sunt preferații mamelor, deoarece furnizează o cantitate importanta de fibre și au un gust dulce-acrișor, revigorant.
  • Poieni cu unt și miere – au mare succes în rândul celor mici, datorita aromei lor delicioase și intense.
  • Poieni cu alune de pădure crocante – sunt adorați de copii și părinți deopotriva, atât pentru gustul lor special, cât și pentru efectul puternic de energizare.

Ingrediente: faină alba de grau 650, zahar, grasimi vegetale nehidrogenate, unt 10%, miere 3%, agenti de afanare (bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu), sirop de glucoza, arome (biscuiți, lapte), sare iodata, emulsifiant: lecitina de soia, stabilizator: pirofosfat de sodiu. Conține gluten, lecitina de soia, unt.

Condiții de depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros (temp. max. 25%, umiditate relativa max. 75%).

Informații nutriționale/100 grame

Valoare energetica: 460Kcal/ 1928 kJ

Grăsimi: 18,14 g (din care acizi grași saturați: 9,68 g)

Glucide: 68,23 g (din care zaharuri 21.79 g)

Proteine: 7.87 g

Sare: 0.52 g

Biscuiții Poinei sunt produși de Terrabisco

Biscuiții Poieni sunt produși de Terrabisco, este o companie românească specializată în marketing și distribuție, care acționează pe mai multe piețe, cum ar fi: snacksuri, biscuiți și cofetărie.

Terrabisco este parte din grupul NCH și a fost înființată în 2013 în scopul promovării și distribuției în regim de exclusivitate de produse și branduri cu valoare adaugată, care folosesc în special capacități de producție Vel Pitar.
Din portofoliul curent al Terrabisco fac parte brandurile: Grand Papa, Poieni, Vel Pitar.

Biscuiții Poieni sunt fabricati și creați în România la fel ca toate produsele listate pe platforma noastră FabricatinRO.

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj