Se încarcă...

Bioportal supermarket eco catre o lume mai sanatoasa

Pentru fiecare dintre noi este foarte importantă sănătatea atât fizică, cât şi mentală. Sănătatea vine din produsele pe care le consumăm, iar în acest secol este destul de greu mai mâncăm produse la fel ca cele “de pe vremea bunicii”. Este cu adevărat greu consumaţi produse bio o spuneţi – nu le găsiţi oriunde, sunt scumpe sau nu sunt veritabile – dar noi am găsit o varianta foarte profitabilă pentru voi: produse bio româneşti care va pot fi livrate şi acasă. Vorbim aici de BIOPORTAL – către o lume mai sănătoasă.

Priumul supermarket eco din România

BIOPORTAL este primul supermarket eco online din România. Este un magazin online unde o găsiţi produse pentru sănătatea întregului organism, pentru a preveni şi trata bolile acestui secol, dar şi care  menţin sănătatea. Produsele bio sunt exclusiv naturale şi se adresează tuturor publicurilor – de la bebeluși, la copii, tineri şi adulţi care doresc ducă o viaţă sănătoasă.

Sunteţi de acord cu noi sănătatea este cea mai importantă? Ea se reflectă în frumuseţea, inteligenţa şi longevitatea vieţii voastre. Iar firma prezentată de noi ştie aceste lucruri şi vine în ajutorul vostru. BIOPORTAL, primul supermarket eco dințara noastră, s-a înfiinţat în anul 2011 având principiu de bază sănătatea pe primul loc”. Pe parcursul anilor trecuţi această firmă dobândit experienţă, ajungând deţină peste 15.000 de produse bio şi naturiste. Deci este o şansă foarte mică nu va găsiţi pe https://bioportal.ro măcar un produs care  satisfacă nevoile.

Pe acest site veţi găsi clasificate produsele clasificate astfel:

 • bio
 • naturale
 • naturiste

 puteţi crea şi un cont, puteţi găsi informaţii despre garanţia produselor, cum comandaţi şi cum  le plătiţi. Dar, şi mai important este trăim în secolul vitezei, şi de multe ori ne-am dori facem unele lucruri dar nu avem timp, aşa cum ar fi mergeţi va ridicaţi pachetul cu produse dintr-un anumit loc. Cu BIOPORTAL această problemă este rezolvată, deoarece, dacă îndepliniţi anumite condiţii, firma  livrează comanda acasă în maxim 24 de ore.

Pentru produsele aflate pe site preţurile sunt accesibile şi dacă doriţi aflaţi părerile celor care au comandat deja produsele, veţi găsi şi o secţiune evaluările cumpărătorilor. Se pune foarte mare accent pe confortul care ţi-l oferă comanda online şi accesul facil şi rapid la cele peste 15.000 de produse.

Avantajele oferite de Bioportal

Printre avantajele de care puteţi beneficia dacă apelaţi la serviciile BIOPORTAL se numără următoarele:

 • primul şi cel mai mare supermarket online de produse bio şi naturiste
 • peste 15.000 de sortimente de produse
 • peste 8.000 de produse în stoc livrabile în 2 ore
 • preţuri accesibile
 • garanţie 100% la produse
 • livrare în maxim 24 de ore din momentul confirmării comenzii
 • în orice punct din Bucureşti – livrare eco, în maxim 2 ore, cu bicicletă (în limita a 20kg/colet)
  posibilitatea verificării coletului la livrare

Printre beneficiile prezentate mai sus  aducem aminte prin achiziţionarea unor produse româneşti susţineţi economia ţării şi orice investiţie se întoarce în folosul dumneavoastră. Aşadar, consumați cu regularitate produse românești!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: