Biodam – sursa ta de produse bio fabricate în România

Cu toţii ar trebui ne gândim mai mult la sănătatea noastră şi încercăm alegem în principal produse bio fabricate în România pentru o alimentație corectă și un trai mai sănătos. O mare greşeală, pe care o facem mulţi, este cumpărarea produselor ieftine şi care nu par foarte gustoase, dar de cele mai multe ori, acestea produse sunt cauza a multor afecţiuni de sănătate cu care ne confruntăm.

Biodam este o companie privată din România care şi-a propus încă din 2006 aducă un plus în domeniu produselor bio. Astfel, compania respectă cele mai riguroase standarde de calitate, pentru a oferi clienţilor cele mai bune produse provenite din natură. Biodam nu este o companie care are ca țintă doar piaţa internă, ci oferă şi produse spre export, acestea fiind apreciate şi în străinătate.

Ce fel de produse bio fabricate în România oferă Biodam?

Colaborând cu mai mulţi fermieri locali, Biodam reuşeşte se afle în topul producătorilor de natură ecologică, având în portofoliu cultivarea de floarea soarelui, rapiță, grâu, porumb, orz, mazăre soia sau in. Aceste produse sunt obţinute într-un mod bio, fiind o companie certificată ecologic. Folosinduse de tehnologia zilelor noastre, compania reuşeşte să obţină o mare producţie în fiecare an.

Compania se ocupă şi cu procesarea seminţelor oleaginoase, astfel obţinând ulei de floarea soarelui, rapiță şi in. Au o capacitate de producţie seminificativa de 32 tone de seminţe de floarea soarelui, 33 tone de răpiță şi 32 tone de in, toate aceastea în doar 24 de ore. Biodam se mai ocupă şi cu comercializarea produselor ecologice. Astfel, oferă spre vânzare seminţe de floarea soarelui, răpiță şi grâu, reuşind se ocupe şi de transportul şi logistica necesare.

Așadar Biodam este o mare companie românească din domeniu producţiei, procesării şi comercializării produselor ecologice, având un rol important în agricultura ţării noastre. Dacă sunteți de acord cu noi și sunteți adepții acestor produse bio, nu ezitați să cumpărați descoperiți și alți producători români de produse bio fabricate în România pe platforma noastră și să cumpărați mereu românește!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: