Se încarcă...
Beneficii Lapte De Măgăriță Premium

Beneficii lapte de măgăriță premium față de laptele de măgăriță obișnuit?

Poate că nu iei în calcul laptele de măgăriță atunci când te gândești la băuturi savuroase și sănătoase, pe care să le consumi zi de zi. Laptele de măgăriță este un aliment care în ultimii ani a câștigat din ce în ce mai multă popularitate în rândul celor care investesc în mod regulat în sănătatea lor, dar pe de altă parte, pentru că în România, dar și în restul Europei există foarte puține ferme de măgărițe, el nu se găsește destul de greu în comerț. Pe de altă parte, dacă ai știi ce beneficii pentru sănătate are laptele de măgăriță premium, cu siguranță și tu ai acorda mai multă atenție acestui dar generos din partea naturii.

Beneficii lapte de măgăriță premium:

Ce efecte are consumul de lapte de măgăriță asupra sănătății organismului?

Laptele de măgăriță este un aliment bogat în nutrienți. El conține cazeină, o proteină datorită căreia componența sa chimică este foarte similară cu cea a laptelui matern. Din acest motiv, laptele de magarita poate fi consumat cu succes, fără a cauza apariția unor efecte adverse, chiar și de către persoanele care suferă de intoleranță la lactoză.

Laptele de măgăriță este foarte bogat și în proteine cu efect antimicrobian ca de exemplu: lizozimul, lactoferina și lactoperoxidaza. Acestea inhibă capacitatea de dezvoltare a bacteriilor dăunătoare pentru organism și contribuie la menținerea sănătății sale și la fortificarea sistemului imunitar.

Cercetătorii consideră că laptele de măgăriță ar putea avea efecte pozitive și pentru persoanele care suferă de diabet. Încă nu s-au efectuat suficiente studii care să demonstreze clar beneficile sale, dar se crede că acesta ar putea îmbunătăți capacitatea de toleranță a corpului la insulină, reglând în același timp și nivelul glucozei din sânge. Responsabilă pentru aceste presupuneri este tot cazeina, spectaculoasa proteină care se găsește din plin și în laptele de mamă.

Beneficii lapte de măgăriță premium:

Cum trebuie consumat laptele de măgăriță pentru cele mai bune rezultate?

Laptele de măgăriță, în special cel premium, trebuie consumat ca atare, crud, mai ales dacă știi că provine dintr-o sursă de încredere. El se comercializează în general în sticle sau flacoane de câte 250 sau 500 de mililitri, al căror conținut trebuie consumat la scurt timp după desfacerea recipientului, pentru a beneficia din plin de toate proprietățile originale ale laptelui.

Diferența dintre laptele de măgăriță obișnuit și cel premium este faptul că cel din urmă se poate obține doar în primele câteva săptămâni după ce măgărițele au dat naștere puișorilor lor, motiv pentru care este chiar și mai rar.

Lapte de măgăriță premium la un preț promoțional

Pe platforma noastră, în marketplace, găsești lapte de măgăriță și lapte de măgăriță premium de la Ferma Măgărițelor. Poți comanda direct de aici și laptele proaspăt ajunge direct la tine acasă. Iar o veste bună pe care abia așteptăm să ți-o împărtășim în legătură cu acest minunat produs este faptul că în perioada 23-30 octombrie, partenerul nostru desfășoară o campanie promoțională pe durata căreia laptele premium de măgăriță la sticlă de 250 ml îl poți cumpăra cu o reducere de 50%. Așa că te așteptăm pe platforma noastră să profiți de această reducere atractivă!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: