Se încarcă...
Carne De Vită Din România

Avastar – carne de vită din România

Atunci când vine vorba de alimente trebuie ne asigurăm alegem producătorul potrivit, pentru în joc este sănătatea noastră. Foarte mare atenţie trebuie avem atunci când dorim cumpărăm carne, pentru trebuie fim siguri de calitatea acesteia şi dacă este naturală, fără adaosuri chimicale. Produsele din carne de vită din România de la Avastar sunt cu siguranță o alegere bună!

Românii consumă foarte multă carne de sărbători, iar din acest motiv ar fi bine promovăm cât mai mult companiile româneşti care oferă calitatea necesară.

Cele mai bune produse din carne de vită din România

Avastar este o companie care de ocupă cu domeniul producţiei cărnii de vită, înfiinţată ca o afacere de familie în 1994. Zona în care a luat naştere compania este Bucovina, o zona în care tradiţiile ţării noastre încă se mai păstrează şi este cunoscută pentru acest aspect. După 2 ani de la înfiinţarea companiei, era deja principalul furnizor de carne de vită pentru pieţele din Paşcani şi împrejurimi. În zilele de astăzi, este distribuitorul care acoperă pe plan naţional 50% din piaţă producţiei a cărnii de vită, atât pe plan industrial cât şi pentru pieţele retail.

Compania Avastar se ocupă cu sacrificarea animalelor, tranşarea lor, ambalarea cărnii, depozitarea şi distribuirea lor. În concluzie, este o companie completă când vine vorba de carnea de vită. Peste 100 de persoane lucrează astăzi pentru Avastar şi cu siguranţă se vor extinde pe viitor.

Abatorul Avastar se află în Liteni, judeţul Suceava şi are un spaţiu de producţie de 2500 m pătraţi. Are o capacitate de producţie de 150 bovine pe zi şi 500 de porci pe zi. Având acces la aceste date, ne dăm seama este o companie mare din acest domeniu şi îşi extinde activităţile şi în alte domenii.

În concluzie, atunci când avem nevoie de carne de vită, putem alege cu încredere compania Avastar, ca și alți producători de carne de vită din România, ca de exemplu Karpaten Premium Angus, listat pe platforma noastră. Cumpărați românește şi economia României creşte!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: