Se încarcă...
Produse Apicole Apidava

Apidava – produse apicole de calitate

Produsele apicole sunt cunoscute pentru beneficiile pe care le au asupra sănătăţii noastre. Medicii recomandă consumul produselor apicole în cazul multor afecţiuni, dar şi pentru prevenirea apariţiei problemelor de sănătate. Mierea de albine este cunoscută ca alimentul sănătos pe care ar trebui -l consumăm cu toţii. Pe piaţă există o mulţime de companii care comercializează miere de albine, dar cel mai important este ne asigurăm ceea ce cumpărăm este produsă şi extrasă în condiţii care nu îi pot afecta compoziţia.

Apicultorii care se respectă, nu vor scoate niciodată pe piaţă miere dacă aceasta nu este naturală. Tot timpul trebuie ai grijă de la cine cumperi, pentru a putea profita de toate beneficiile mierii de albine.

Când a început Apidava să fabrice și să comercializeze produse apicole?

Povestea companiei APIDAVA începe în 1992, când Victor Mates şi-a deschis o mică afacere de familie. La momentul respectiv avea doar 2 angajaţi, iar totul a început de la un hobby, pe care Victor l-a urmat încă din 1980. Afacerea a început-o cu 50 de stupi şi au început prin ambalarea proprie şi livrare produselor chiar de către Victor, către mai multe magazine private din marile oraşe alte ţării. Firma APIDAVA are 60% din venituri provenite din exporturi, pe care le-au început în anul 2001.

În 2005 firma a făcut un parteneriat cu nişte olandezi şi astfel compania este astăzi o societate românoolandeză. În prezent, APIDAVA îşi comercializează produsele în marile supermarketuri din România, cum ar fi Lidl, Penny Market, XXL sau Minimax.

Important este oferă miere ecologică, respectând normele Uniunii Europene din acest domeniu, astfel rezultă produse de calitate, naturale şi numai bune de pus pe masă în fiecare zi. Mierea produsă de aceştia este analizată în laborator, pentru a fi sigur aveţi parte de calitate dorită.

În concluzie, compania APIDAVA se bucură de un succes realizat în urmă calităţii oferite.

APIDAVA – miere de albine naturală şi sănătoasă din România.

Vreți produse apicole de calitate? Vă invităm pe platforma noastră să descoperiți mai mulți producători români de miere.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: