Aldis – calitate la pachet

Aldis este un brand românesc producător de preparate din carne, fondat la anul 1990, în Călărași. Imediat după ce s-a lansat pe piață, firma s-a remarcat deoarece a adus bucurie în sufletul românilor cu o gamă variată de produse pentru toate vârstele. Produsele Aldis se individualizează prin consecvența gustului natural, specific produselor din carne tradiționale românești de o calitate înaltă. Aceste produse sunt distribuite de Aldis la un preț accesibil, pe o piață largă. Produsele fiind de o calitate superioară, Aldis se situează în topul brandurilor producătoare de carne din România.

Povestea mezelurilor Aldis

Fabrica s-a dezvoltat an de an, având un singur scop, distribuția produselor fabricate la un raport calitate preț benefic pentru consumatori. Produsele Aldis se distribuie în peste treizeci de județe din Moldova, Oltenia, Ardeal, Banat, prin cele treizecișidouă  de depozite amplasate în marile orașe: Iași, Vaslui, Suceava, Roman, Piatra Neamț, Bacău, Focșani, Galați, Buzău, Ploiești, Târgoviște, Pitești, Rm. Vâlcea, Tg. Jiu, Dr. Tr. Severin, Slatina, Craiova, Constanța, Călărași, Timișoara, Arad, Cluj-Napoca, București, precum și prin magazinele proprii. O altă verigă a lanțului de distribuție o reprezintă aprovizionarea marilor magazine: BILLA, METRO, SELGROS, GIMA, CORA, CARREFOUR.

După cum se observă în ceea ce privește rețeaua de distribuție a produselor Aldis, produsele acestui brand sunt foarte apreciate de consumatorii români. Astfel Aldis este un brand apropiat de consumatorii săi. Noi, cei de la www.fabricatinro.ro susținem brandul Aldis alături de alte branduri românești care investesc bani în produse de calitate, în produse făurite din suflet pentru consumatorii români. Acum este rândul vostru să ajutați brandurile românești să producă și să distribuie în continuare calitate la pachet.

Intrați pe www.fabricatinro.ro și susțineți brandurile românești care investesc în noi și în economia țării. Ajutați brandurile românești să se dezvolte, ajutați România să ofere mai multă calitate în produse și servicii, mai multe locuri de muncă și mai multă fericire și dragoste cetățenilor săi. Noi susținem și promovăm această cauză. Alătură-te nouă și demonstrează-ne că îți pasă de starea lucrurilor din România.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: