Agrana te indulceste romaneste

AGRANA este o companie internationala cu sediul în Austria, care activeaza pe segmentele zahar si amidon la nivel european si pe segmentul fructe la nivel mondial iar produsele. AGRANA ROMANIA este un furnizor important pentru sectorul retail iar activitatea principala a companiei este producerea de zahar, atat din zahar brut importat cat si din sfecla de zahar.

 Istoric

In 1998, compania AGRANA Zucker A.G. a demarat investitii in industria zaharului si amidonului din Romania iar in  anul 2005 toate fabricile de zahar au fuzionat pentru o administrare si un management mai eficient, si, prin urmare compania S.C. Agrana Romania S.A. a fost înfiintata.

Produse 

  • Brandul Margaritar este un produs nelipsit în orice bucatarie si este disponibil în diferite ambalaje si forme de prezentare.
  • Brandul Coronita este pozitionat în categoria economica si este folosit în special pentru conservare datorita capacitatii sale de a influenta textura si a accentua culorile amestecurilor. Pretul accesibil si întrebuintarile diverse au transformat Coronita în zaharul preferat al consumatorilor casnici.
  • Plicuri de zahar pentru hotele si restaurante.
  • Sucul, concentratul din mere si aroma de mere iar materia de baza este reprezentata de merele proaspete pentru industrie, colectate, în principal, din regiunea Moldovei, precum si din Republica Moldova. Activitatea de productie este sezoniera, desfasurandu-se în perioada august – noiembrie (perioada de recoltare a merelor).

Numar angajati

Aproximativ 500 angajati pe teritoriul Romaniei.

Magazine

Produsele AGRANA se gasesc in majoritatea magazinelor si hypermarketurilor.

Locatii :

  • Tandarei, jdetul Ialomita- productie amidon.
  • Vaslui- productie suc de mere si concentrat.
  • Buzau- fabrica zahar.
  • Roman- fabrica zahar.
  • Bucuresti- sediul central.

Date societate

Nume companie: Agrana Romania S.A.
Cod Unic Inregistrare: 2083754
Registrul comertului: J40/4411/2008
Domeniul de activitate: Industrie

Daca ti-a plăcut acest articol, te invitam sa citesti mai multe materiale despre produse alimentare din Romania aici.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: