9 Motive pentru a alege dulciuri

Se apropie perioada sărbătorilor de iarnă, o ocazie perfectă pentru a vă surprinde angajații sau partenerii de afaceri cu un cadou corporate care să întărească și mai mult legăturile profesionale dintre ei și dumneavoastră. De aceea, ne-am gândit să vă prezentăm ca idee de cadou dulciuri de la Atelier Cortez, un dar care cu siguranță se va bucura de o reacție pozitivă din partea oricărui destinatar.

 

Dulciurile de care vă vom povesti în continuare constau în tablete de ciocolată și biscuiți macaron ce pot fi personalizați cu mesajele pe care vi le doriți pentru un impact puternic și pot fi comandate de pe site-ul oficial ateliercortez.ro.

 

De ce să faceți cadou angajaților și partenerilor de afaceri dulciuri de la Atelier Cortez?

 

#1 Pentru că se prepară din cele mai bune ingrediente

 

Atât ciocolata cât și biscuiții macaron Atelier Cortez se prepară exclusiv din ingrediente proaspete de cea mai bună calitate. De aceea se transformă într-un adevărat răsfăț pentru orice pofticios.

 

#2 Atât ciocolata cât și biscuiții macaron se execută manual

 

Executarea manuală a dulciurilor Atelier Cortez dă acestora un plus de personalitate. Perfecțiunea constă de cele mai multe ori în imperfecțiune și ce poate fi mai original decât un dulce preparat manual?

 

#3 Posibilitatea de personalizare este un bonus binevenit!

 

Dacă alegeți ciocolată sau macarons de culori deschise aveți posibilitatea să inscripționați pe suprafața acestora mesajele pe care le doriți. Acestea pot consta în orice de la emblema firmei dumneavoastră și până la o urare sau un desen în ton cu tema sărbătorilor pe care să le trimiteți atelierului prin intermediul site-ului oficial.

 

#4 Când rămâneți fără idei, puteți conta pe ingrediente!

 

Dacă în cazul dumneavoastră creativitatea nu este una din trăsăturile care vă reprezintă, puteți renunța la mesaje și desene și alege în schimb ciocolată cu multe fructe și semințe sau macarons cu umpluturi neobișnuite. Pentru ciocolată, printre cele mai deosebite ingrediente se numără sarea, ardeiul iute, ghimbirul sau semințele, în timp ce pentru macarons puteți alege caramel cu sare sau brânză cu somon.

 

#5 E imposibil să dai greș cu dulciuri

 

Indiferent de preferințele destinatarului, acesta se va bucura cu siguranță dacă va primi dulciuri. Când vine vorba de produse ca bibelourile sau îmbrăcămintea, niciodată nu puteți fi convins că  sunteți pe aceeași lungime de undă cu cei din jur. În schimb, dacă dăruiți dulciuri, întotdeauna se găsește cineva care să le adore.

 

#6 Toată lumea apreciază rețetele originale

 

Dulciurile Atelier Cortez sunt preparate după rețete originale învățate peste hotare și desăvârșite prin talent, ingrediente și experiență.

 

#7 Aveți mână liberă la culoare pentru dulciuri

 

Ciocolată roz? Macarons verde iarbă sau lila? Toate aceste culori și nuanțe sunt posibile la Atelier Cortez alături de multe alte variante din care puteți alege.

 

#8 Ambalajul îmbunătățește latura estetică

 

Pentru că tot se apropie Moș Nicolaie și Crăciunul ce spuneți dacă dăruiți globulețe umplute cu macarons? Sunt apetisante și îmbietoare și probabil că nu vor rezista prea mult tentației, dar cel puțin se bucură de multă admirație.

 

#9 Când vine vorba de inventivitate cerul este limita

 

L-am lăsat la urmă, dar probabil acesta este cel mai important motiv pentru care ar trebui să alegeți Atelier Cortez. Pentru acest atelier, când vine vorba de dulciuri și inventivitate nu există limite. De aceea orice dorință aveți, ea poate deveni realitate în urma unei întâlniri la o cafea.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: