Se încarcă...

Prima Stilla Rosé Sec 2016

Vin spumant de culoare roz pal cu arome și gust de zmeură și petale de trandafir. Postgustul este complex și bine echilibrat, iar perlajul, compus din bule fine și uniforme, persistă timp de până la patru ore. Obținut integral din struguri atent selecționați de Pinot Noir.

Se recomandă servirea spumantului ca atare, la petreceri sau ocazii speciale. Se poate combina cu sushi, gustări reci din somon afumat sau fructe de mare, carpaccio cu bresaola și rucola. Se poate combina de asemenea cu brânzeturi franțuzești.

Tip vin: Sec

___________

Struguri: Pinot Noir 

___________

Culoare vinRosé

___________

Volum alcool: 11%

___________

Cantitate: 75 cl

___________

An recoltă: 2016

115 lei

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Strugurii folosiți pentru obținerea acestui vin au fost culeși manual și timpuriu, când nu atinseseră încă maturitatea deplină, pentru a conferi o aciditate ridicată și o efervescență tipică spumantelor din clasa premium. Prima Stilla Rose Sec 2016 a fost creat 100% din struguri de Pinot Noir.

  Odată ajunși în cramă, o importanță sporită a fost acordată presării strugurilor. Presarea s-a realizat în 3 etape, dintre care prima etapă a însemnat aplicarea unei presiuni foarte delicate de <1 bar, pentru a obține cel mai bun suc din struguri. Această parte a fost esențială pentru obținerea unei baze finale de vin spumant de cea mai bună calitate.

  Spumantul Prima Stilla Rose Sec 2016 a fost vinificat prin metoda tradițională (sau Champenoise). Vinul a avut parte de dublă fermentație: mai întâi în tancuri de inox, apoi în sticlă. Apoi a fost învechit 36 de luni, pentru a oferi spumantului complexitatea și structura dorite de către oenologul nostru.

  Pentru o experiență gustativă deplină, recomandăm servirea vinurilor spumante Prima Stilla la o temperatură de 6 – 8°C.

  Politica Livrarii

  Taxa de transport este de 25 de lei pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 250 de lei. Pentru comenzile ce depășesc acest prag transportul este gratuit, fiind suportat de Budureasca.

  De obicei livrarea produselor durează circa 2 zile lucrătoare. În anumite perioade speciale (precum Black Friday, sărbătorile de iarnă etc.) este posibil să se înregistreze anumite întârzieri la livrări. Comenzile plasate pe site după ora 17:00 sunt procesate și pregătite pentru livrare în următoarea zi lucrătoare.

  Politici Rambursare

  Echipa Budureasca depune toate eforturile pentru ca stocarea și împachetarea vinurilor să respecte cele mai înalte standarde și, astfel, să ajungă la tine în cea mai bună stare. Totuși, dacă există nemulțumiri în acest sens și dorești să returnezi produsele, te rugăm să ne contactezi la adresa de email comenzi@budureasca.ro sau la nr. de telefon 0732 200 130. Un reprezentant Budureasca va încerca să găsească o soluție potrivită pentru ambele părți.