Se încarcă...
Reduceri!

Pachet Family (legume deshidratate) – 600 g

Produse 100% naturale, obținute prin deshidratarea legumelor.

Pachetul Family conține:

– Hribi măcinați 70 g – 3 buc.

– Hribi uscați 30 g – 3 buc.

– Mix de legume pentru ciorbe 100 g – 3 buc.

Compoziție: hribi, ardei, păstârnac, ceapa roșie, morcovi, țelina, pătrunjel

Cantitate: 600 g

Condiții de păstrare: Loc uscat și răcoros

Termenul de valabilitate este de 6 luni.

Produs fabricat în România.

86 lei

Stoc epuizat

Descriere

Produsele din pachetul Family sunt 100% naturale și obținute prin deshidratarea legumelor. Hribii sunt prezenți în două forme: măcinați și uscați, iar mixul de legume pentru ciorbe conține o combinație delicioasă de ardei, păstârnac, ceapă roșie, morcovi, țelină și pătrunjel.

Datorită procesului de deshidratare, aceste produse au o durată de viață mai lungă decât legumele proaspete și păstrează în același timp proprietățile și aroma lor naturale. De asemenea, acestea sunt ușor de depozitat și de utilizat, fără a fi nevoie de pregătire prealabilă.

Pachetul Family conține suficientă cantitate pentru a fi utilizat în mai multe preparate, astfel încât este ideal pentru a fi folosit în bucătăria casnică. Este potrivit pentru a adăuga un gust și o aromă naturală preparatelor precum ciorbe, supe sau mâncăruri cu carne.

Aceste produse sunt ideale pentru cei care își doresc să adauge mai multe ingrediente naturale și sănătoase în alimentația lor, fără a fi nevoie să cumpere și să prepare legumele proaspete în fiecare zi.