fbpx

Pasta de nuci

Gramaj disponibil : 200g

Preț: 200g / 15 lei

Produs disponibil doar prin comanda telefonica la numarul 0745.523.511

15 lei

Vandut de : Ulei Somcuta SKU Pasta de nuci_1 Categories ,

Descriere

Pastă din nuci, 100% naturală, rezultată în urma decantării naturale a uleiului presat la rece de nuci.

Pasta este sub formă ușor solidă, însă are conținut de ulei de nuci. 

Are gust plăcut de semințe de nuci și poate fi folosită exact ca și uleiul presat la rece de nuci.

Conține: nuci mărunțite fin rezultate în urma presării la rece și ulei de nuci presat la rece

Beneficii:  folosită în scop terapeutic, pasta de nuci este, la momentul actual,  cel mai natural și eficient tratament de scădere a colesterolului, datorită acțiunii sale asupra grăsimilor rele depuse pe artere și vene și totodată un adevărat protector al bolilor cardiovasculare.

Antioxidanții vin de asemenea în ajutorul organismului și îl scapă/curăță de toxine,regenerând totodată celulele .

Acizii grași de tip Omega și acidul elagic susțin elasticitatea arterelor și venelor și ajută la îmbunătățirea fluxului sângelui, astfel de reduc șansele de rigidizare a arterelor, deci împiedicarea apariției unui atac cerebral. 

Pasta de nuci și uleiul de nuci consumat în mod regulat, introdus în alimentația de zi cu zi, ajută la o bună funcționare a sistemului endocrin.

Reglează nivelul hormonal, fiind o sursă importantă de fitonutrienți, ca de exemplu cupru, fier, magneziu, seleniu, zinc.

Toate aceste elemente sunt deosebit de importante în menținerea echilibrată a nivelului hormonal în organism. 

Anumite cercetări susțin că uleiul de nuci ar împiedica dezvoltarea celulelor canceroase, iar consumul regulat de nuci, dar mai ales ulei de nuci (care este mult mai concentrat), ajută la prevenirea formelor tumorale.

De asenemea, uleiul de nuci/ pasta de nuci are rolul de a reduce inflamațiile și este recomandat în tratarea bolilor precum artrita. 

Recomandare de utilizare : pe pâine prăjită, bruschete, salate, paste, combinații de sosuri.

Condiții de păstrare: se recomandă a fi ținut la loc răcoros și ferit de razele soarelui, la temperaturi sub 21 grade.

Valabilitate: 12 luni