Se încarcă...

Fagure cu Miere

Fagurele cu miere este un produs apicol natural și delicios, obținut prin colectarea mierii direct din fagurele de albine. Acest produs este o combinație perfectă între miere și ceară de albine, având un gust dulce și bogat, dar și o textură crocantă și plăcută.

Fagurii cu miere sunt obținuți în mod tradițional, prin extragerea mierii din fagurele de albine cu ajutorul centrifugării și apoi reintroducerea mierii în fagure, astfel încât acesta să rămână intact. Acest proces păstrează proprietățile nutriționale ale mierii și ale fagurelui, oferind un produs apicol de înaltă calitate.

Fagurele cu miere este un produs apicol foarte apreciat datorită proprietăților sale nutriționale și terapeutice. Mierea este bogată în nutrienți esențiali, antioxidanți și enzime, fiind recunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene, antifungice și antiinflamatorii. Ceara de albine are, de asemenea, beneficii pentru sănătate, fiind utilizată în diverse tratamente cosmetice și medicale.

În plus, fagurele cu miere poate fi consumat ca un desert delicios și sănătos, fiind o alternativă naturală și gustoasă la dulciurile procesate. Poate fi savurat ca atare sau adăugat în diverse rețete, cum ar fi deserturi, prăjituri sau băuturi calde.

În concluzie, fagurele cu miere este un produs apicol natural și delicios, cu numeroase proprietăți nutriționale și terapeutice. Acest produs este obținut prin colectarea mierii direct din fagurele de albine, păstrând astfel proprietățile sale nutritive și terapeutice. Poate fi savurat ca atare sau adăugat în diverse rețete, fiind o alternativă naturală și gustoasă la dulciurile procesate.

lei

Vandut de : FabricatînRO SKU Fagure cu Miere_1 Categories , ,

Descriere

ALĂTURI DE BINECUNOSCUTA MIERE, ȘI FAGURELE DE MIERE (CEARĂ) ARE PROPRIETĂȚI FOLOSITOARE ÎN TRATAREA UNOR AFECȚIUNI. ÎN ALCĂTUIREA FAGURILOR INTRĂ TOATE CELĂLALTE PRODUSE APICOLE: MIERE, LĂPTIȘOR DE MATCĂ, PROPOLIS, POLEN ȘI NU ÎN ULTIMUL RÂND CEARĂ. CEL MAI ADESEA FAGURII SUNT FOLOSIȚI LA TRATAREA AFECȚIUNILOR CĂILOR RESPIRATORII (SINUZITE, BRONȘITE, RINITE, CALMEAZĂ GÂTUL IRITAT) DAR ȘI ÎN ASTENII, ANEMII, ALERGII, BOLI DE STOMAC. MESTECATUL FAGURELUI DE MIERE AJUTĂ LA CURĂȚAREA DINȚILOR DE TARTRU, REGLAREA METABOLISMULUI ȘI ÎNTĂRIREA IMUNITĂȚII. MASTICAȚIA ESTE RECOMANDATĂ ȘI PERSOANELOR CARE SUFERĂ DE PARODONTITĂ ȘI SÂNGERARE GINGIVALĂ.